Котлети з рибного фаршу – чудове доповнення до будь-якого гарніру. Вони виходять менш жирними ніж м'ясні. А для того, щоб додати соковитості, потрібно використати декілька простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки з ніком valway ka в Instagram. Борошно потрібно використовувати лише для обвалювання, а у сам фарш краще додати манку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Замочений хліб поєднати з рибним фаршем.
2. Додати яйце.
3. Покласти смажену цибулю.
4. Додати масло, манку, часник, кріп.
5. Додати спеції.
6. Відбити фарш.
7. Залишити на 15-20 хвилин.
8. Сформувати котлети.
9. Обваляти в борошні.
10. Обсмажити на середньому вогні.
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...