Котлети з рибного фаршу – чудове доповнення до будь-якого гарніру. Вони виходять менш жирними ніж м'ясні. А для того, щоб додати соковитості, потрібно використати декілька простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки з ніком valway ka в Instagram. Борошно потрібно використовувати лише для обвалювання, а у сам фарш краще додати манку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Замочений хліб поєднати з рибним фаршем.
2. Додати яйце.
3. Покласти смажену цибулю.
4. Додати масло, манку, часник, кріп.
5. Додати спеції.
6. Відбити фарш.
7. Залишити на 15-20 хвилин.
8. Сформувати котлети.
9. Обваляти в борошні.
10. Обсмажити на середньому вогні.
Суп – перша страва, яка традиційно входить до складу обіду. Господині досить часто готують цю страву. Втім, незважаючи на його популярність, далеко не всі знають про одне з важливих правил. Так, багато кулінарів навіть не замислюються про те, як варити...
страва української кухні холодець (або менш поширена назва – студенець або драглі), вважається не тільки святковою стравою, а й готується господинями просто без приводу, тому ще це ситно, корисно та смачно, передають Патріоти України. Однак є три помил...