Якщо ви п'єте каву щоранку, є несподіваний інгредієнт, який ви можете додати до неї, щоб підбадьорити свій організм на початку дня. Початок дня з кориці в каві допоможе вам відчути прилив енергії. Експерти кажуть, що вона також контролює рівень інсуліну та допомагає травленню, пише Express, передають Патріоти України.
Це не тільки допоможе вам почуватися чудово, але й покращить напій. Кориця додає каві солодкої та пряної нотки, покращуючи її загальний смак. Вона також багата на антиоксиданти, які допомагають захистити організм від пошкоджень.
"Додавання кориці може стати саме тим, що вам потрібно. Окрім своєї багатої історії та культурного коріння, кориця додає у вашу чашку унікальне поєднання користі для здоров’я та покращення смаку", - говорить один із експертів.
Існує багато різних способів додавання спецій у напій. Один із них – заварювати каву з паличками кориці, це можна зробити, просто додавши невеликий шматочок палички кориці до кавової гущі перед заварюванням.
Цей метод найкраще спробувати, якщо ви хочете м’яко заварити каву, не переварюючи її. Інший спосіб – додати порошок кориці безпосередньо у ваш напій. Якщо ви бажаєте більш насиченого смаку, посипте кавову гущу порошком кориці. Почніть зі щіпки та додайте до смаку. Однак остерігайтеся додавати її до завареної кави, оскільки вона може злипнутися та спливти, а не розчинитися.
Якщо ви хочете отримати додаткову енергію вранці, а також покращити смак вашої кави, зробивши її солодшою та димнішою, це ідеальний спосіб.
Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...
Яйця - це невід’ємна частина більшості страв, незалежно від того, чи це невимушений недільний бранч, чи швидкий обід у дорозі, передають Патріоти України. Те, що здається найпростішою стравою у світі, насправді складно приготувати ідеально. На щастя, є...