Наші господині пропонують безліч різноманітних рецептів для приготування, серед них рецепт ковбасок до пива.
«Їх називають „мисливські ковбаски“ або "пивчики". Приготовлені в домашніх умовах за допомогою звичайної сушарки для овочів та фруктів. Немає смачнішої закуски до пива, а також це чудовий перекус», — пише кулінарка Тетяна Руденко.
Складові:
- Свинина (вирізка) — 2 кг
- Нітритна сіль — 40 г
- або 50:50 звичайна сіль: нітритна сіль
- Вода — 80 мл
- Сухий часник — 2 ч.л. (можна свіжий дати)
- Паприка солодка — 2 ч.л.
- Паприка копчена — 2 ч. л.
- Чорний перець — 1 ч.л.
- Соєвий соус — 80 мл
- Спеції — за бажанням, які любите
- Цукор — 30 г
Приготування:
М’ясо перекрутити на м’ясорубку через сіточку з крупними отворами, змішати всі інгредієнти, добре вимішати, закрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 24 години дозрівати. Потім дістаємо з холодильника, відсаджуємо на решітки ковбаски і сушимо 7 годин при температурі 70 градусів. Відсаджувати можна звичайним кондитерським рукавом з круглою насадкою діаметром 1 см. Якщо буде важко, можна додати трішки холодної води і розмішати, щоб фарш став еластичнішим. Зайва волога випариться.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....