Домашні пончики на кефірі за 5 хвилин. На сніданок до чаю, смачно і швидко

Готувати такі пончики дуже легко, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кефір – 250 мл;
  • олія – 3 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • борошно – 3 склянки;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • сіль (дрібка).
  • цукрова пудра – 2 ст. л.

Рецепт приготування:

  1. Змішайте кефір з яйцем і цукром, посоліть.
  2. Додайте соду, 3 ст. л. олії, борошно та замісіть тісто.
  3. Поділіть його на 3 частини, кожну розкачайте (товщина – 1 см).
  4. Видавити склянкою з тіста кружечки, посередині зробити дірочку.
  5. Смажити на попередньо розігрітій сковороді до появи золотої скоринки, олії має бути багато (приблизно 1 см).
  6. Можете посипати цукровою пудрою або полити глазурованим кремом. Смачного!

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...