Домашні пончики на кефірі за 5 хвилин. На сніданок до чаю, смачно і швидко

Готувати такі пончики дуже легко, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кефір – 250 мл;
  • олія – 3 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • борошно – 3 склянки;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • сіль (дрібка).
  • цукрова пудра – 2 ст. л.

Рецепт приготування:

  1. Змішайте кефір з яйцем і цукром, посоліть.
  2. Додайте соду, 3 ст. л. олії, борошно та замісіть тісто.
  3. Поділіть його на 3 частини, кожну розкачайте (товщина – 1 см).
  4. Видавити склянкою з тіста кружечки, посередині зробити дірочку.
  5. Смажити на попередньо розігрітій сковороді до появи золотої скоринки, олії має бути багато (приблизно 1 см).
  6. Можете посипати цукровою пудрою або полити глазурованим кремом. Смачного!

Господиням на замітку! Чи потрібно зливати сік із квашеної капусти

субота, 10 травень 2025, 11:03

Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...

А ви це знали? Що не можна їсти після хурми

субота, 10 травень 2025, 10:12

Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...