
Овочеве соте - чудове доповнення до м'ясних та рибних страви. Також його можна подавати як окрему закуску. Щоб приготувати соте, вам знадобляться літні овочі: баклажани, помідори, болгарський перець, кабачок - і зовсім трохи часу, передають Патріоти України.
Щоб приготувати смачне, а головне корисне овочеве соте використовуйте духовку, попередньо не обсмажуйте овочі на сковорідці. Така страва міститиме близько 50 кілокалорій на 100 грамів. Якщо ж вам до вподоби калорійна їжа – оберіть рецепт з обсмажуванням та консервацією.

Фото 1000 меню
Приготування:





Соте в духовці / Фото Діло смаку
Приготування:
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...