Овочеве соте - чудове доповнення до м'ясних та рибних страви. Також його можна подавати як окрему закуску. Щоб приготувати соте, вам знадобляться літні овочі: баклажани, помідори, болгарський перець, кабачок - і зовсім трохи часу, передають Патріоти України.
Щоб приготувати смачне, а головне корисне овочеве соте використовуйте духовку, попередньо не обсмажуйте овочі на сковорідці. Така страва міститиме близько 50 кілокалорій на 100 грамів. Якщо ж вам до вподоби калорійна їжа – оберіть рецепт з обсмажуванням та консервацією.
Фото 1000 меню
Приготування:
Соте в духовці / Фото Діло смаку
Приготування:
Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...
Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...