
Овочеве соте - чудове доповнення до м'ясних та рибних страви. Також його можна подавати як окрему закуску. Щоб приготувати соте, вам знадобляться літні овочі: баклажани, помідори, болгарський перець, кабачок - і зовсім трохи часу, передають Патріоти України.
Щоб приготувати смачне, а головне корисне овочеве соте використовуйте духовку, попередньо не обсмажуйте овочі на сковорідці. Така страва міститиме близько 50 кілокалорій на 100 грамів. Якщо ж вам до вподоби калорійна їжа – оберіть рецепт з обсмажуванням та консервацією.

Фото 1000 меню
Приготування:





Соте в духовці / Фото Діло смаку
Приготування:
Манго не лише смачне, а й корисне для серцево-судинної системи, особливо для жінок у постменопаузі, передають Патріоти України. Підсумок: Щоденне вживання манго може бути простою, але ефективною стратегією підтримки здоров’я серця та метаболізму.
Дефіцит вітаміну D може торкнутися до 90% населення, а серйозний дефіцит - 60%. Найчастіше він проявляється втомою та болем у м’язах, але існує низка менш очевидних симптомів, на які важливо звернути увагу, передають Патріоти України. Ці симптоми можут...