Краківська ковбаса має свій неповторний смак, який ні з чим не сплутаєш. Пропонуємо вам зробити її в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
М’ясо промиваємо і подрібнюємо 2 рази на м’ясорубці з великими ґратами. Якщо віддаєте перевагу ковбасі з шматочки побільше, тоді досить і 1 разу. Змішуємо всі спеції і додаємо сухе молоко, перемішуємо суміш. Молоко допомагає уникнути бульйонного набряку.
Викладаємо спеції в фарш, наливаємо крижану воду і добре все вимішуємо. Накриваємо кришкою і ставимо в холодильник мінімум на ніч, але краще на 18 годин.
Фарш викладаємо в колбу від преса, насадку протріть рослинною олією, оболонку промийте і надіньте на отвір. Заповнюємо фаршем і проколюємо голкою, щоб виходило повітря. Кінчики оболонки зав’язуємо ниткою.
Решітку в духовці змащуємо олією і викладаємо ковбасу. Духовку розігріваємо до 85 градусів і випікаємо до готовності – приблизно години 3.
Через 1 годину вниз духовки ставимо ємність з водою. Після приготування, опускаємо в крижану воду і потім розвішуємо в кухні не менш ніж на 72 години для висихання.
Ідеальна варена картопля відрізняється ніжністю, розсипчастістю та наявністю приємного смаку. Для такого результату потрібно схитрувати на заключному етапі готування, пише Pixelinform, передають Патріоти України. Коли ви вже зняли картоплю з вогню і ви...
Ягоди, овочі, каші, фрукти, зелень, молочні продукти, м'ясо, морепродукти та риба - продукти, які обов'язково мають бути в раціоні кожної людини для отримання вітамінів та необхідних мінералів. Але, потрібно знати, що є поєднання продуктів, які можуть ...