
Її можна брати з собою в дорогу або для перекусу на роботу. Шаурма просто готується, смак має чудовий і виходить дуже ситною, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Для соусу
Покроковий процес приготування шаурми
Приготуємо соус. У чашку кладемо сметану і майонез. Додаємо часник, пропущений через прес, хмелі-сунелі і перемішуємо. Туди ж кладемо кетчуп і перемішуємо.
Куряче філе солимо і перчимо до смаку, додаємо рослинну олію і перемішуємо руками. У такому вигляді, бажано, залишити м’ясо промаринуватися протягом 30 хвилин. Готове м’ясо перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до готовності.
Огірки нарізаємо тонкою соломкою або півкільцями. Шаткуємо капусту. Помідори нарізаємо кружечками або часточками. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Сир натираємо на дрібній тертці.
Обсмажену курку нарізаємо невеликими шматочками.
Кладемо лаваш і змащуємо невеликий шматочок з краю соусом. Потім викладаємо м’ясо, огірки, цибулю, моркву, помідори, сир і ще трохи соусу. Все загортаємо в лаваш і можна їсти.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...