
Її можна брати з собою в дорогу або для перекусу на роботу. Шаурма просто готується, смак має чудовий і виходить дуже ситною, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
Для соусу
Покроковий процес приготування шаурми
Приготуємо соус. У чашку кладемо сметану і майонез. Додаємо часник, пропущений через прес, хмелі-сунелі і перемішуємо. Туди ж кладемо кетчуп і перемішуємо.
Куряче філе солимо і перчимо до смаку, додаємо рослинну олію і перемішуємо руками. У такому вигляді, бажано, залишити м’ясо промаринуватися протягом 30 хвилин. Готове м’ясо перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до готовності.
Огірки нарізаємо тонкою соломкою або півкільцями. Шаткуємо капусту. Помідори нарізаємо кружечками або часточками. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Сир натираємо на дрібній тертці.
Обсмажену курку нарізаємо невеликими шматочками.
Кладемо лаваш і змащуємо невеликий шматочок з краю соусом. Потім викладаємо м’ясо, огірки, цибулю, моркву, помідори, сир і ще трохи соусу. Все загортаємо в лаваш і можна їсти.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...