Домашній хіт із доступних продуктів: Рецепт смачного крем-супчика за 30 хвилин

Щоб приготувати смачний крем-суп, не обов'язково купувати креветки, батат чи броколі. Тим паче не в сезон. Беріть продукти, що завжди є вдома: картоплю, моркву, цибулю. Підійде навіть заморожений кабачок. Прикрасити суп можна обсмаженими шматочками бекону, чипсами з моркви або просто насінням соняшника, радять Патріоти України.

Рецепт овочевого крем-супу

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. У сотейник викладіть довільно нарізані овочі. Покладіть шматочок вершкового масла, гілочку чебрецю та влийте 80 – 100 мілілітрів чистої води.
  2. З шару харчового пергаменту сформуйте картуш (кришечку) та накрийте ним овочі в сотейнику. Варіть овочі на повільному вогні 10 хвилин.
  3. Влийте вершки та знову накрийте картушем. Варіть овочі до готовності.
  4. Перебийте всі відварені інгредієнти блендером до консистенції крем-супу (однорідного пюре).
  5. Наріжте бекону кубиками та обсмажте на сковорідці 4 – 5 хвилин (до хрумкої скоринки). Паралельно з беконом обсмажте шматочки хліба.
  6. Викладіть крем-суп у глибокі тарілки, в центр покладіть обсмажений бекон та посипте пармезаном.
  7. На край тарілки викладіть хрумкі грінки та подавайте овочевий крем-суп до столу.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...