Щоб приготувати смачний крем-суп, не обов'язково купувати креветки, батат чи броколі. Тим паче не в сезон. Беріть продукти, що завжди є вдома: картоплю, моркву, цибулю. Підійде навіть заморожений кабачок. Прикрасити суп можна обсмаженими шматочками бекону, чипсами з моркви або просто насінням соняшника, радять Патріоти України.
Рецепт овочевого крем-супу
Час: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейник викладіть довільно нарізані овочі. Покладіть шматочок вершкового масла, гілочку чебрецю та влийте 80 – 100 мілілітрів чистої води.
З шару харчового пергаменту сформуйте картуш (кришечку) та накрийте ним овочі в сотейнику. Варіть овочі на повільному вогні 10 хвилин.
Влийте вершки та знову накрийте картушем. Варіть овочі до готовності.
Перебийте всі відварені інгредієнти блендером до консистенції крем-супу (однорідного пюре).
Наріжте бекону кубиками та обсмажте на сковорідці 4 – 5 хвилин (до хрумкої скоринки). Паралельно з беконом обсмажте шматочки хліба.
Викладіть крем-суп у глибокі тарілки, в центр покладіть обсмажений бекон та посипте пармезаном.
На край тарілки викладіть хрумкі грінки та подавайте овочевий крем-суп до столу.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...