У сезон спеки українці все частіше згадують про натуральний домашній квас — освіжаючий, корисний і без зайвого цукру. У той час, як магазинні варіанти часто містять консерванти, зробити справжній квас удома — простіше, ніж здається, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Готовий квас можна зберігати в холодильнику до 5 днів. Його використовують не лише як напій, а й як основу для окрошки.
Багато людей не уявляють ранок без кави, але лікарі попереджають: надмірне споживання кофеїну може призвести до підвищення тиску, тривожності та проблем зі сном. Експерти радять звернути увагу на альтернативні напої, які не лише пробуджують організм, а...
Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...