
Щоб приготувати цей смачний десерт, достатньо простих продуктів: молока, яєць, цукру, крохмалю і 20 хвилин часу, передають Патріоти України.
Інгредієнти на одну порцію:
Молоко – 250 мл
Крохмаль – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Яйце(жовток) – 1 шт.
Ваніль, сіль.
Відразу відлийте в чашку 50 мл молока, додайте жовток, цукор, крохмаль, ваніль, сіль. Решту молока доведіть до кипіння.
Тонкою цівкою влийте суміш із чашки, безперервно помішуючи, щоб не було грудочок.
Варіть на малому вогні 1-2 хв. Охолодіть, за бажанням додайте фрукти, посипте тертим шоколадом і помістіть в холодильник на 1 годину.
До речі, його можна подавати до сирників, млинців і навіть змащувати коржі, якщо рецепті торта передбачено заварний крем.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...