
Щоб приготувати цей смачний десерт, достатньо простих продуктів: молока, яєць, цукру, крохмалю і 20 хвилин часу, передають Патріоти України.
Інгредієнти на одну порцію:
Молоко – 250 мл
Крохмаль – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Яйце(жовток) – 1 шт.
Ваніль, сіль.
Відразу відлийте в чашку 50 мл молока, додайте жовток, цукор, крохмаль, ваніль, сіль. Решту молока доведіть до кипіння.
Тонкою цівкою влийте суміш із чашки, безперервно помішуючи, щоб не було грудочок.
Варіть на малому вогні 1-2 хв. Охолодіть, за бажанням додайте фрукти, посипте тертим шоколадом і помістіть в холодильник на 1 годину.
До речі, його можна подавати до сирників, млинців і навіть змащувати коржі, якщо рецепті торта передбачено заварний крем.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...