Досвідчені господині назвали секретний інгредієнт, який зробить котлети пишними

Ідеальні котлети обов'язково повинні бути соковитими, пишними, ніжними і м'якими. На консистенцію і зовнішній вигляд цієї страви має вплив багато факторів. Головними є інгредієнти, використовувані в фарші, передають Патріоти України.

Так, деякі продукти можуть зробити фарш сухим, і готова страва вийде жорсткою і не смачною. Інші інгредієнти, навпаки, надають соковитості готовій страві.

Останніми найчастіше виступають хліб, манка або цибуля. Однак досвідчені кулінари говорять про зовсім інший компонент.

Так, в фарш рекомендується додати трохи харчової соди. Саме вона дозволить котлетам стати пишними і соковитими, при цьому вони будуть тримати свою форму під час смаження.

Ще більш соковитими смачними котлети зробить вершкове масло. Для цього достатньо всього одного невеликого шматочка цього ніжного продукту.

Що стосується, яйця, то його в фарш класти не рекомендують. Воно дозволяє скріпити компоненти між собою, але готові котлети виходять жорсткими.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...