Ідеальні котлети обов'язково повинні бути соковитими, пишними, ніжними і м'якими. На консистенцію і зовнішній вигляд цієї страви має вплив багато факторів. Головними є інгредієнти, використовувані в фарші, передають Патріоти України.
Так, деякі продукти можуть зробити фарш сухим, і готова страва вийде жорсткою і не смачною. Інші інгредієнти, навпаки, надають соковитості готовій страві.
Останніми найчастіше виступають хліб, манка або цибуля. Однак досвідчені кулінари говорять про зовсім інший компонент.
Так, в фарш рекомендується додати трохи харчової соди. Саме вона дозволить котлетам стати пишними і соковитими, при цьому вони будуть тримати свою форму під час смаження.
Ще більш соковитими смачними котлети зробить вершкове масло. Для цього достатньо всього одного невеликого шматочка цього ніжного продукту.
Що стосується, яйця, то його в фарш класти не рекомендують. Воно дозволяє скріпити компоненти між собою, але готові котлети виходять жорсткими.
Існує чимало способів приготування зігріваючого какао, що дуже актуально для осені та зими. Напій дарує приємне тепло, а також тішить своїм смаком та ароматом, передають Патріоти України. При правильному підході смак напою можна зробити цікавішим. Сік ...
Іноді під час смаження різних продуктів ми стикаємося з утворенням піни з олії, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Досвідчені кулінари стверджують, якщо на сковороді не було води, такого не має бути. Якщо ви побачили, що під час смаження о...