Досвідчені господині назвали секретний інгредієнт, який зробить котлети пишними

Ідеальні котлети обов'язково повинні бути соковитими, пишними, ніжними і м'якими. На консистенцію і зовнішній вигляд цієї страви має вплив багато факторів. Головними є інгредієнти, використовувані в фарші, передають Патріоти України.

Так, деякі продукти можуть зробити фарш сухим, і готова страва вийде жорсткою і не смачною. Інші інгредієнти, навпаки, надають соковитості готовій страві.

Останніми найчастіше виступають хліб, манка або цибуля. Однак досвідчені кулінари говорять про зовсім інший компонент.

Так, в фарш рекомендується додати трохи харчової соди. Саме вона дозволить котлетам стати пишними і соковитими, при цьому вони будуть тримати свою форму під час смаження.

Ще більш соковитими смачними котлети зробить вершкове масло. Для цього достатньо всього одного невеликого шматочка цього ніжного продукту.

Що стосується, яйця, то його в фарш класти не рекомендують. Воно дозволяє скріпити компоненти між собою, але готові котлети виходять жорсткими.

Ніколи не поєднуйте каву з цими продуктами - ризикуєте здоров’ям!

четвер, 14 серпень 2025, 11:45

Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...

Скільки чашок кави можна пити щодня: Вчені назвали безпечну норму

четвер, 14 серпень 2025, 10:13

Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...