
Ідеальні котлети обов'язково повинні бути соковитими, пишними, ніжними і м'якими. На консистенцію і зовнішній вигляд цієї страви має вплив багато факторів. Головними є інгредієнти, використовувані в фарші, передають Патріоти України.
Так, деякі продукти можуть зробити фарш сухим, і готова страва вийде жорсткою і не смачною. Інші інгредієнти, навпаки, надають соковитості готовій страві.
Останніми найчастіше виступають хліб, манка або цибуля. Однак досвідчені кулінари говорять про зовсім інший компонент.
Так, в фарш рекомендується додати трохи харчової соди. Саме вона дозволить котлетам стати пишними і соковитими, при цьому вони будуть тримати свою форму під час смаження.
Ще більш соковитими смачними котлети зробить вершкове масло. Для цього достатньо всього одного невеликого шматочка цього ніжного продукту.
Що стосується, яйця, то його в фарш класти не рекомендують. Воно дозволяє скріпити компоненти між собою, але готові котлети виходять жорсткими.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...