"Другий хліб" не лише для українців: Ектор Хіменес-Браво поділився смачнючим рецептом фаршированої картоплі для гурманів

Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво навчив, як приготувати картоплю, щоб та була не гарніром, а самостійною стравою, розрахованою на гурманів. Рецепт Хіменес-Браво опублікував в Instagram.

Фарширована картопля для гурманів

  • Картопля — 5 штук;
  • помідор без шкірки, нарізаний кубиками — один маленький (60 г);
  • зелена цибуля — 40 г;
  • гірчиця — 10 г;
  • часник — одна головка;
  • бекон — 400 г;
  • сир Гауда або моцарелла — 50 г;
  • вершки жирні — 50 г;
  • сир пармезан — 20 г.

Картоплю помити, обгорнути фольгою, запікати 40 хвилин (190 градусів).
Головку часнику запекти протягом 5 хвилин.
Картоплю розрізати навпіл, вийняти серединку. До картопляної м'якоті додати часник, томати, зелену цибулю, сир Гауда, вершки, гірчицю, сіль, чорний перець.
Начинити половинки картоплі фаршем, обернути кожну беконом, закріпити зубочисткою слайс бекону.
Посипати пармезаном, запікати ще 7 хвилин при 180 градусах.

Редакція ПУ зазначить від себе, якщо нема під рукою коштовного пармезану, можна експериментувати з будь-якими сирами, що Вам до смаку.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...