Дуже актуальний восени: Рецепт простого та ситного м'ясного салату із овочами

На зміну легким овочевим салатам приходять калорійніші м'ясні, що містять повний набір необхідних організму речовин і дають заряд енергії на цілий день. Приготований на сніданок або обід салат із відвареною яловичиною – це гармонійне поєднання м'ясних білків, овочевої клітковини та корисних ненасичених жирів домашнього майонезу, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 250 г яловичини
  • 2 маринованих огірка
  • 0,5 цибулини
  • 0,5 моркви
  • 1 зубок часнику
  • 2 столові ложки майонезу
  • 0,5 чайної ложки гірчиці
  • олія

Приготування

Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати соломкою, а цибуля – півкільцями. Підготовлені овочі обсмажити в олії до золотистого кольору.

Відварену яловичину і мариновані огірки нарізати брусочками, з'єднати і додати моркву з цибулею.

Майонез із гірчицею вимішати до однорідного стану, додати пропущений через прес часник, добре розтерти і заправити салат. Перед подаванням салат із відвареною яловичиною витримати в холодильнику.

На замітку

Замість яловичини можна використовувати пісну свинину, філе індички, відварену або копчену курятину, відварений язик.

Джерело: ТСН.ua

Господиням на замітку! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

неділя, 24 серпень 2025, 5:40

Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими, передають Патріоти України. Загалом, важливо не пересушити тісто під час випікання.

Зіпсують все! ТОП-5 помилок у приготуванні шашлику

субота, 23 серпень 2025, 18:07

Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...