
На зміну легким овочевим салатам приходять калорійніші м'ясні, що містять повний набір необхідних організму речовин і дають заряд енергії на цілий день. Приготований на сніданок або обід салат із відвареною яловичиною – це гармонійне поєднання м'ясних білків, овочевої клітковини та корисних ненасичених жирів домашнього майонезу, зазначають Патріоти України.
Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати соломкою, а цибуля – півкільцями. Підготовлені овочі обсмажити в олії до золотистого кольору.
Відварену яловичину і мариновані огірки нарізати брусочками, з'єднати і додати моркву з цибулею.
Майонез із гірчицею вимішати до однорідного стану, додати пропущений через прес часник, добре розтерти і заправити салат. Перед подаванням салат із відвареною яловичиною витримати в холодильнику.
Замість яловичини можна використовувати пісну свинину, філе індички, відварену або копчену курятину, відварений язик.
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...
Нарізання цибулі для будь-якої страви може стати завданням не з легких. Чому ж цей овоч взагалі змушує плакати? Як виявилося, сам процес розрізання цибулини овоча вивільняє хімічну речовину під назвою сльозогінний фактор (СФ), яка по суті є газом. Вона...