На зміну легким овочевим салатам приходять калорійніші м'ясні, що містять повний набір необхідних організму речовин і дають заряд енергії на цілий день. Приготований на сніданок або обід салат із відвареною яловичиною – це гармонійне поєднання м'ясних білків, овочевої клітковини та корисних ненасичених жирів домашнього майонезу, зазначають Патріоти України.
Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати соломкою, а цибуля – півкільцями. Підготовлені овочі обсмажити в олії до золотистого кольору.
Відварену яловичину і мариновані огірки нарізати брусочками, з'єднати і додати моркву з цибулею.
Майонез із гірчицею вимішати до однорідного стану, додати пропущений через прес часник, добре розтерти і заправити салат. Перед подаванням салат із відвареною яловичиною витримати в холодильнику.
Замість яловичини можна використовувати пісну свинину, філе індички, відварену або копчену курятину, відварений язик.
Багато хто надає перевагу розчинній каві, оскільки такий напій не важко заварити прямо в чашці, передають Патріоти України. Деколи зранку не хочеться робити зайвих дій, тому розчинний варіант здатний здорово виручити. Однак у продукту може бути одна ва...
Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...