Дуже актуальний восени: Рецепт простого та ситного м'ясного салату із овочами

На зміну легким овочевим салатам приходять калорійніші м'ясні, що містять повний набір необхідних організму речовин і дають заряд енергії на цілий день. Приготований на сніданок або обід салат із відвареною яловичиною – це гармонійне поєднання м'ясних білків, овочевої клітковини та корисних ненасичених жирів домашнього майонезу, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 250 г яловичини
  • 2 маринованих огірка
  • 0,5 цибулини
  • 0,5 моркви
  • 1 зубок часнику
  • 2 столові ложки майонезу
  • 0,5 чайної ложки гірчиці
  • олія

Приготування

Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати соломкою, а цибуля – півкільцями. Підготовлені овочі обсмажити в олії до золотистого кольору.

Відварену яловичину і мариновані огірки нарізати брусочками, з'єднати і додати моркву з цибулею.

Майонез із гірчицею вимішати до однорідного стану, додати пропущений через прес часник, добре розтерти і заправити салат. Перед подаванням салат із відвареною яловичиною витримати в холодильнику.

На замітку

Замість яловичини можна використовувати пісну свинину, філе індички, відварену або копчену курятину, відварений язик.

Джерело: ТСН.ua

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...