Різдвяні сімейні свята не обходяться без смачної та ароматної випічки. Однією з таких є штолен – м`який десерт з великою кількістю сухофруктів. Різдвяний штолен обов`язково потрібно пекти з дітками чи внуками – процес приготування подарує приємні емоції та святковий настрій. Патріоти України пропонують вашій увазі спрощений варіант штолена - печиво "штоленки". Фудблогер julia_kopetsoni поділилася рецептом в Youtube.
Інгредієнти на 24 шт:
Для декору:
Спосіб приготування:
1. Усі сухофрукти помістити у глибоку ємкість, додати цедру, залити водою та ромом. Довести до кипіння, після чого дати охолонути упродовж 15 хвилин та злити зайву воду.
2. Розім`яти сир. Додати до нього ваніль, сіль, яйце та цукор, постійно помішуючи.
3. Додати розмякшене вершкове масло та перемішати до однорідності.
4. Поступово додати просіяне борошно з розпушувачем.
5. Коли тісто стало однорідної консистенції, додати сухофрукти.
7. Помазати гаряче печиво розтопленим маслом та посипати пудрою.
Гречка часто з’являється на українських кухнях, адже це смачна, поживна й проста в приготуванні крупа. Проте іноді замість розсипчастої ароматної каші ми отримуємо прісну масу без смаку. Причина в елементарних помилках під час приготування, яких легко ...
До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Кефір кімнатної температури по...