
Якщо ви любите скумбрію, то цей рецепт стане вашим улюбленим. Рибка виходить неймовірно смачною і ніжною, зазначають Патріоти України.
Які знадобляться продукти:
В першу чергу необхідно підготувати всі інгредієнти: овочі помити, скумбрію почистити від усього зайвого (нутрощів, плавців, голови і хвоста) і теж помити.
Корисна порада: чистити рибу набагато простіше, якщо вона злегка заморожена.
Тепер черга маринаду: в глибокому посуді з’єднати олію з соєвим соусом, спецією, сіллю і перцем.
Термостійкий форму застелити фольгою і викласти рибку. Промазати її з усіх боків і всередині маринадом, відставити убік на 15 хвилин, щоб скумбрія промаринувалася. Включити духовку для розігріву.
У цей час можна зайнятися овочами. Цибулю порізати у вигляді тонких півкілець, помідори тонкими часточками і також лимон. Рибу начинити овочами.
Побризкати зверху скумбрію соком лимона, покласти петрушку і промазати майонезом.
Форму закрити фольгою і добре зафіксувати її.
Скумбрію помістити на півгодини в духовку. Готувати слід при 180 °.
Після витягти рибу, прибрати фольгу і повернути в духовку ще на 10 хвилин, щоб вона злегка присмажилася.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...