Дуже легко та швидко: Рецепт лінивих гарбузових пиріжків

Часто готувати пиріжки не хочеться просто тому, що потрібно морочитися з дріжджовим тістом і духовкою. Однак за цим рецептом ви отримаєте щось середнє між пишними пиріжками і ніжними оладками, при цьому не напружуючись, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 г гарбуза
  • 1 яйце
  • 2 ст. борошна
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. цукру
  • дрібка солі

Приготування:

Очистіть гарбуз, перебийте його блендером в пюре. Додайте яйце, цукор, сіль і розпушувач. Добре перемішайте. Всипте борошно і знову перемішайте.

Додайте рослинну олію та поставте сковорідку розігріватися.

Викладіть тісто на сковорідку й обсмажуйте до готовності на невеликому вогні з двох боків.

Подавайте гарячими зі сметаною чи улюбленим джемом. Смачного!

Джерело: НВ

Чому смажена картопля виходить бліда і розвалюється на сковорідці - поширені помилки господинь

понеділок, 30 червень 2025, 16:44

Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...

Психотест на пончики: Обери свій улюблений смак - і дізнайся, яка твоя головна слабкість

понеділок, 30 червень 2025, 12:12

Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...