Часто готувати пиріжки не хочеться просто тому, що потрібно морочитися з дріжджовим тістом і духовкою. Однак за цим рецептом ви отримаєте щось середнє між пишними пиріжками і ніжними оладками, при цьому не напружуючись, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистіть гарбуз, перебийте його блендером в пюре. Додайте яйце, цукор, сіль і розпушувач. Добре перемішайте. Всипте борошно і знову перемішайте.
Додайте рослинну олію та поставте сковорідку розігріватися.
Викладіть тісто на сковорідку й обсмажуйте до готовності на невеликому вогні з двох боків.
Подавайте гарячими зі сметаною чи улюбленим джемом. Смачного!
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...