Часто готувати пиріжки не хочеться просто тому, що потрібно морочитися з дріжджовим тістом і духовкою. Однак за цим рецептом ви отримаєте щось середнє між пишними пиріжками і ніжними оладками, при цьому не напружуючись, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистіть гарбуз, перебийте його блендером в пюре. Додайте яйце, цукор, сіль і розпушувач. Добре перемішайте. Всипте борошно і знову перемішайте.
Додайте рослинну олію та поставте сковорідку розігріватися.
Викладіть тісто на сковорідку й обсмажуйте до готовності на невеликому вогні з двох боків.
Подавайте гарячими зі сметаною чи улюбленим джемом. Смачного!
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...