Часто готувати пиріжки не хочеться просто тому, що потрібно морочитися з дріжджовим тістом і духовкою. Однак за цим рецептом ви отримаєте щось середнє між пишними пиріжками і ніжними оладками, при цьому не напружуючись, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистіть гарбуз, перебийте його блендером в пюре. Додайте яйце, цукор, сіль і розпушувач. Добре перемішайте. Всипте борошно і знову перемішайте.
Додайте рослинну олію та поставте сковорідку розігріватися.
Викладіть тісто на сковорідку й обсмажуйте до готовності на невеликому вогні з двох боків.
Подавайте гарячими зі сметаною чи улюбленим джемом. Смачного!
Картопляне пюре - страва, яку готують у кожній родині. Воно підходить як гарнір майже до будь-якого м'яса або риби. Зазвичай у пюре додають вершкове масло або молоко, однак є ще один інгредієнт, який здатен зробити смак особливим, передають Патріоти Ук...
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...