Дуже легкий рецепт! Накрохмалена печінка виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою

Печінка по цьому рецепту виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • печінка-500 г;
  • крохмаль 1 ст. л;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль і перець за смаком.

Печінку ви можете взяти будь-яку, як свинячу, так і яловичу, курячу або індичину.

Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, просушуємо і ріжемо на невеликі шматочки.

Змішуємо печінку з сіллю, перцем, крохмалем і збитим яйцем. Лишаємо в такому маринаді на 40 — 50 хвилин, періодично перемішуючи суміш.

Розігріваємо олію й обсмажуємо печінку зі всіх сторін. Викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Виходить відмінна смакота.

Як варіант, ви можете зробити печінку в клярі: шматки печінки трохи відбиваємо молотком.

Збиваємо 2 яйця з крохмалем і 2 ст. л. борошна. Солимо масу і додаємо перець, дрібно рубаний кріп.

Олію розігріваємо, вмочаємо відбивні в клярі й обсмажуємо з двох сторін. Після того, як ви обсмажите всі відбивні, можна скласти їх в сковороду, влити пару ложок води, покласти 2 лаврових листи, закрити кришкою і протушкувати.

А ви це знали? Чому цільнозернове борошно потрібно зберігати в холодильнику

п’ятниця, 6 червень 2025, 10:09

Цільнозернове борошно – незамінний продукт для всіх, хто хоче харчуватися правильно. Це корисно, і ми впевнені, що ви спечете з нього чимало смачних штук, але далі піде мова, як правильно його використовувати і зберігати, передають Патріоти України. Зе...

Ідеально до чаю! Яблучний пиріг із збитими білками

п’ятниця, 6 червень 2025, 9:15

Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України. Для тіста. Для начинки. Верх. Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із...