Дуже легкий рецепт! Накрохмалена печінка виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою

Печінка по цьому рецепту виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • печінка-500 г;
  • крохмаль 1 ст. л;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль і перець за смаком.

Печінку ви можете взяти будь-яку, як свинячу, так і яловичу, курячу або індичину.

Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, просушуємо і ріжемо на невеликі шматочки.

Змішуємо печінку з сіллю, перцем, крохмалем і збитим яйцем. Лишаємо в такому маринаді на 40 — 50 хвилин, періодично перемішуючи суміш.

Розігріваємо олію й обсмажуємо печінку зі всіх сторін. Викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Виходить відмінна смакота.

Як варіант, ви можете зробити печінку в клярі: шматки печінки трохи відбиваємо молотком.

Збиваємо 2 яйця з крохмалем і 2 ст. л. борошна. Солимо масу і додаємо перець, дрібно рубаний кріп.

Олію розігріваємо, вмочаємо відбивні в клярі й обсмажуємо з двох сторін. Після того, як ви обсмажите всі відбивні, можна скласти їх в сковороду, влити пару ложок води, покласти 2 лаврових листи, закрити кришкою і протушкувати.

"Вбийте Росію в собі, у своїй голові! Інакше не буде нічого хорошого": Голобуцький про інтерв'ю з Пугачовою, яка була довіреною особою Путіна

середа, 17 вересень 2025, 8:27

"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...

Варто включити в раціон! Допоможуть підвищити IQ: ТОП-12 продуктів, які зроблять ваш мозок "гострішим"

вівторок, 16 вересень 2025, 12:05

Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...