Печінка по цьому рецепту виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
Печінку ви можете взяти будь-яку, як свинячу, так і яловичу, курячу або індичину.
Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, просушуємо і ріжемо на невеликі шматочки.
Змішуємо печінку з сіллю, перцем, крохмалем і збитим яйцем. Лишаємо в такому маринаді на 40 — 50 хвилин, періодично перемішуючи суміш.
Розігріваємо олію й обсмажуємо печінку зі всіх сторін. Викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Виходить відмінна смакота.
Як варіант, ви можете зробити печінку в клярі: шматки печінки трохи відбиваємо молотком.
Збиваємо 2 яйця з крохмалем і 2 ст. л. борошна. Солимо масу і додаємо перець, дрібно рубаний кріп.
Олію розігріваємо, вмочаємо відбивні в клярі й обсмажуємо з двох сторін. Після того, як ви обсмажите всі відбивні, можна скласти їх в сковороду, влити пару ложок води, покласти 2 лаврових листи, закрити кришкою і протушкувати.
Експерти поділилися способом, як зберегти хліб свіжим і без плісняви до двох тижнів - і при цьому не заморожувати його, передають Патріоти України. Що потрібно робити? Цей простий прийом допомагає контролювати рівень вологості, не даючи плісняві розвив...
Кава - рятівниця ранків і вірна подруга мільйонів людей по всьому світу. Але навіть у цієї "чашки енергії" є зворотний бік. Якщо зловживати кавою або пити її невчасно, вона може не лише не допомогти, а й нашкодити організму. Що саме варто знати, переда...