Дуже легкий рецепт! Накрохмалена печінка виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою

Печінка по цьому рецепту виходить соковитою і м'якою, а зовні з хрусткою скоринкою, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • печінка-500 г;
  • крохмаль 1 ст. л;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль і перець за смаком.

Печінку ви можете взяти будь-яку, як свинячу, так і яловичу, курячу або індичину.

Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, просушуємо і ріжемо на невеликі шматочки.

Змішуємо печінку з сіллю, перцем, крохмалем і збитим яйцем. Лишаємо в такому маринаді на 40 — 50 хвилин, періодично перемішуючи суміш.

Розігріваємо олію й обсмажуємо печінку зі всіх сторін. Викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Виходить відмінна смакота.

Як варіант, ви можете зробити печінку в клярі: шматки печінки трохи відбиваємо молотком.

Збиваємо 2 яйця з крохмалем і 2 ст. л. борошна. Солимо масу і додаємо перець, дрібно рубаний кріп.

Олію розігріваємо, вмочаємо відбивні в клярі й обсмажуємо з двох сторін. Після того, як ви обсмажите всі відбивні, можна скласти їх в сковороду, влити пару ложок води, покласти 2 лаврових листи, закрити кришкою і протушкувати.

Що не можна змішувати з молоком - багато господинь про це навіть не здогадується

вівторок, 15 квітень 2025, 18:12

Звісно, що корисно знати які продукти можна поєднувати, а які ні. Справа не лише у смаку, а й у можливих шлункових проблемах. Ви, мабуть, пам’ятаєте поради своїх бабусь не поєднувати кисле з молоком? Варто дізнатися більше про цю тему, передають Патріо...

Ідеальна пропорція: Скільки потрібно додати солі на 1 кг фаршу для котлет

вівторок, 15 квітень 2025, 17:09

Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України. Крім того, готуються котлети дуже просто...