Іноді правило «чим простіше, тим краще» дійсно працює, принаймні з цим легким тортом — точно. Хоча кондитерська справа - це, в більшості випадків, багато процесів, складних інгредієнтів і часу, для приготування деяких десертів потрібно буквально купити необхідні продукти. Серед простих фаворитів - вафельні торти і десерти, приготовані з готового печива, зазначають Патріоти України.
Цей рецепт можна вважати більш простою і дешевою версією тірамісу, адже печиво теж вимочується в каві, куди для пікантності можна додати ще й трохи алкоголю.
Інгредієнти:
Приготування:
Заваріть каву та дочекайтеся, поки вона охолоне.
Збийте вершки, додайте згущене молоко та збийте ще раз.
Вимочіть печиво в каві, за бажанням можете додати амарето чи інший лікер.
Викладіть торт шарами: тонкий шар вершків на дно форми, потім печиво, крем - і так кілька разів. Готовий торт відправте в холодильник на ніч.
За бажанням верхній шар можна зробити з улюбленого варення або джему. Смачного!
Гречка часто з’являється на українських кухнях, адже це смачна, поживна й проста в приготуванні крупа. Проте іноді замість розсипчастої ароматної каші ми отримуємо прісну масу без смаку. Причина в елементарних помилках під час приготування, яких легко ...
До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Кефір кімнатної температури по...