Дуже нагадує тірамісу, але набагато дешевше: Рецепт простого тортика із печива без випікання

Іноді правило «чим простіше, тим краще» дійсно працює, принаймні з цим легким тортом — точно. Хоча кондитерська справа - це, в більшості випадків, багато процесів, складних інгредієнтів і часу, для приготування деяких десертів потрібно буквально купити необхідні продукти. Серед простих фаворитів - вафельні торти і десерти, приготовані з готового печива, зазначають Патріоти України.

Цей рецепт можна вважати більш простою і дешевою версією тірамісу, адже печиво теж вимочується в каві, куди для пікантності можна додати ще й трохи алкоголю.

Рецепт торта з печива

Інгредієнти:

  • 500 г печива Марія (можна шоколадне)
  • 1,5 банки згущеного молока
  • 3 упаковки вершків для збивання
  • кава
  • джем або варення за бажанням

Приготування:

Заваріть каву та дочекайтеся, поки вона охолоне.

Збийте вершки, додайте згущене молоко та збийте ще раз.

Вимочіть печиво в каві, за бажанням можете додати амарето чи інший лікер.

Викладіть торт шарами: тонкий шар вершків на дно форми, потім печиво, крем - і так кілька разів. Готовий торт відправте в холодильник на ніч.

За бажанням верхній шар можна зробити з улюбленого варення або джему. Смачного!

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...

Секрет досвідчених господинь! Коли додати цибулю, щоб печінка була м’якою та соковитою

понеділок, 29 квітень 2024, 11:12

Печінка тушкована з цибулею - класичне поєднання, проте важливу роль грає порядок додавання інгредієнтів, передають Патріоти України. Цей спосіб донедавна був для нас невідомий, якщо ви теж не пробували саме такий рецепт — обов’язково спробуйте. Печінк...