Гречку люблю обігрувати по-різному при приготуванні, зазначають Патріоти України.
Взагалі, гречана крупа дуже корисна, багата вітамінами і мінералами, необхідними організму. Крім того, вона дуже живильна і низькокалорійна. З гречкою можна приготувати безліч цікавих страв! Пропоную вам рецепт гречаної запіканки з куркою і грибами.
Гречку відварюємо практично до готовності. Вона повинна бути не розвареною. Після того як вода википить краще дати їй постояти хвилин 10 під кришкою.
Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору.
Поки смажиться цибуля, нарізаємо печериці.
Додаємо гриби до цибулі, солимо і перчимо, обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.
Тим часом нарізаємо куряче філе кубиками.
Додаємо курку до цибулі і грибів, солимо, перчимо і обсмажуємо все на сильному вогні до золотистої скоринки.
Сир натираємо на грубій терці.
Курку з грибами викладаємо у форму для запікання.
Зверху додаємо гречку, розрівнюємо шар.
Далі покриваємо все грубим шаром сметани.
Посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин до рум’яної сирної скоринки.
Якщо ви не любитель гречки, спробуйте приготувати цю страву, тоді гречка для вас заграє по-новому! Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...