Гречку люблю обігрувати по-різному при приготуванні, зазначають Патріоти України.
Взагалі, гречана крупа дуже корисна, багата вітамінами і мінералами, необхідними організму. Крім того, вона дуже живильна і низькокалорійна. З гречкою можна приготувати безліч цікавих страв! Пропоную вам рецепт гречаної запіканки з куркою і грибами.
Гречку відварюємо практично до готовності. Вона повинна бути не розвареною. Після того як вода википить краще дати їй постояти хвилин 10 під кришкою.
Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору.
Поки смажиться цибуля, нарізаємо печериці.
Додаємо гриби до цибулі, солимо і перчимо, обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.
Тим часом нарізаємо куряче філе кубиками.
Додаємо курку до цибулі і грибів, солимо, перчимо і обсмажуємо все на сильному вогні до золотистої скоринки.
Сир натираємо на грубій терці.
Курку з грибами викладаємо у форму для запікання.
Зверху додаємо гречку, розрівнюємо шар.
Далі покриваємо все грубим шаром сметани.
Посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин до рум’яної сирної скоринки.
Якщо ви не любитель гречки, спробуйте приготувати цю страву, тоді гречка для вас заграє по-новому! Смачного!
Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...
Чи є молоко та сир причиною ваших кошмарів і проблем зі сном? Лікар Еллі Кеннон дає неочікувану відповідь, передають Патріоти України. Проблеми з сном можуть мати безліч причин — від стресу до несприятливих умов у спальні. Однак чи може бути, що молочн...