Гречку люблю обігрувати по-різному при приготуванні, зазначають Патріоти України.
Взагалі, гречана крупа дуже корисна, багата вітамінами і мінералами, необхідними організму. Крім того, вона дуже живильна і низькокалорійна. З гречкою можна приготувати безліч цікавих страв! Пропоную вам рецепт гречаної запіканки з куркою і грибами.
Гречку відварюємо практично до готовності. Вона повинна бути не розвареною. Після того як вода википить краще дати їй постояти хвилин 10 під кришкою.
Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору.
Поки смажиться цибуля, нарізаємо печериці.
Додаємо гриби до цибулі, солимо і перчимо, обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.
Тим часом нарізаємо куряче філе кубиками.
Додаємо курку до цибулі і грибів, солимо, перчимо і обсмажуємо все на сильному вогні до золотистої скоринки.
Сир натираємо на грубій терці.
Курку з грибами викладаємо у форму для запікання.
Зверху додаємо гречку, розрівнюємо шар.
Далі покриваємо все грубим шаром сметани.
Посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин до рум’яної сирної скоринки.
Якщо ви не любитель гречки, спробуйте приготувати цю страву, тоді гречка для вас заграє по-новому! Смачного!
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...