Виходить смачний гарнір, який сподобається всім без винятку! Аромат часнику розбудить апетит, а дивовижна картопля його наситить, зазначають Патріоти України.
Візьміть наступні продукти:
Миємо ретельно картоплю, не чистимо, розрізаємо бульби не до кінця хрестиком. Потім складаємо картоплю в каструлю, наливаємо воду і поміщаємо на вогонь. Коли вода закипить, варимо картоплю протягом 10 хвилин до напів готового стану. Воду зливаємо і даємо картоплі охолонути.
Після змащуємо кожну картоплину олією і кладемо в термостійку форму. Включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася, і після поміщаємо картоплю на 20 хвилин. Запікаємо до готового стану. У цей час дрібненько січемо кріп, часник видавлюємо в посічену зелень, додаємо вершкове масло і гарненько змішуємо. Ось так легко готується часникове масло. В середину кожної картоплини кладемо масло з кропом і часником. Можете подавати!
З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...
Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...