Дуже незвичайно! Рецепт пікантної картоплі в мундирі з часниковим маслом

Виходить смачний гарнір, який сподобається всім без винятку! Аромат часнику розбудить апетит, а дивовижна картопля його наситить, зазначають Патріоти України.

Візьміть наступні продукти:

  • 8 картоплин середнього розміру;
  • 30 г масла вершкового м’якого стану;
  • 3 зубці часнику;
  • 1 пучок кропу;
  • олія соняшникова і сіль.

Покроковий процес приготування картоплі в мундирі з часниковим ароматом

Миємо ретельно картоплю, не чистимо, розрізаємо бульби не до кінця хрестиком. Потім складаємо картоплю в каструлю, наливаємо воду і поміщаємо на вогонь. Коли вода закипить, варимо картоплю протягом 10 хвилин до напів готового стану. Воду зливаємо і даємо картоплі охолонути.

Після змащуємо кожну картоплину олією і кладемо в термостійку форму. Включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася, і після поміщаємо картоплю на 20 хвилин. Запікаємо до готового стану. У цей час дрібненько січемо кріп, часник видавлюємо в посічену зелень, додаємо вершкове масло і гарненько змішуємо. Ось так легко готується часникове масло. В середину кожної картоплини кладемо масло з кропом і часником. Можете подавати!

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...