Дуже незвичайний рецепт, а як смачно! Котлети по-харківськи, фаршировані печінкою - такого ви ще не куштували

Рецепт смачних і незвичайних котлет по-харківськи. Підійде для будь-якого кулінара, а ніжний смак сподобається і поціновувачам, і простим любителям смачно поїсти, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобиться:

– 100 г курячого м'яса;
– 10 г пшеничного хліба;
– 1 яйце;
– 10 г молока;
– 25 г печінки;
– 5 г ріпчастої цибулі;
– 10 г вершкового масла;
– 15 г мелених сухарів;
– 15 г жиру для смаження;
– сіль – на смак.

Як готувати

Для початку беремо м'якуш курки та двічі пропускаємо її через м'ясорубку разом з замоченим в молоці пшеничним хлібом. Додаємо сіль на смак і ретельно перемішуємо.

Яловичу або свинячу печінку необхідно обсмажити з ріпчастою цибулею до готовності, а потім також пропустити через м'ясорубку. Всередину також додайте подрібнене зварене круто яйце, вершкове масло і добре перемішайте.

Формуємо з котлетної маси круглі коржі, а в середину кожної такої коржі покладіть фарш з печінки. Далі необхідно надати форму груші котлетам, змочити їх у збитих яйцях, запанірувати в мелених сухарях і смажити у фритюрі.

В результаті у вас вийдуть смачні, красиві і приємні котлети по-харківськи з печінкою. Подавати з зеленню або гарніром.

Як запекти омлет у духовці - рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком

понеділок, 16 травень 2022, 19:56

Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак,...

Неймовірно смачні бюджетні рогалики на смальці - для них не потрібно ні яєць, ні цукру, ні розпушувача

понеділок, 16 травень 2022, 8:56

Рогалики на смальці - це дуже старий рецепт, проте він не втрачає актуальності й тепер, адже через війну не у всіх є можливість готувати вишукані десерти, передають Патріоти України. Тут не потрібно ні яєць, ні цукру, ні розпушувача. Тісто виходить ела...