Дуже незвичайний рецепт, а як смачно! Котлети по-харківськи, фаршировані печінкою - такого ви ще не куштували

Рецепт смачних і незвичайних котлет по-харківськи. Підійде для будь-якого кулінара, а ніжний смак сподобається і поціновувачам, і простим любителям смачно поїсти, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобиться:

– 100 г курячого м'яса;
– 10 г пшеничного хліба;
– 1 яйце;
– 10 г молока;
– 25 г печінки;
– 5 г ріпчастої цибулі;
– 10 г вершкового масла;
– 15 г мелених сухарів;
– 15 г жиру для смаження;
– сіль – на смак.

Як готувати

Для початку беремо м'якуш курки та двічі пропускаємо її через м'ясорубку разом з замоченим в молоці пшеничним хлібом. Додаємо сіль на смак і ретельно перемішуємо.

Яловичу або свинячу печінку необхідно обсмажити з ріпчастою цибулею до готовності, а потім також пропустити через м'ясорубку. Всередину також додайте подрібнене зварене круто яйце, вершкове масло і добре перемішайте.

Формуємо з котлетної маси круглі коржі, а в середину кожної такої коржі покладіть фарш з печінки. Далі необхідно надати форму груші котлетам, змочити їх у збитих яйцях, запанірувати в мелених сухарях і смажити у фритюрі.

В результаті у вас вийдуть смачні, красиві і приємні котлети по-харківськи з печінкою. Подавати з зеленню або гарніром.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...