
Після цього способу більшість не захоче просто варити пельмені. Це дуже просто, швидко, а головне — смачно! Даремно хтось вважає, що пельмені як страву з м’ясом важко зіпсувати. Мабуть, не їли розварені вироби, коли тісто й начинка окремо плавають або просто повно води у кожній пельмешці, передають Патріоти України.
Цей спосіб іноді називають студентським. Проте навіть господині з досвідом уперше чують, що пельмені можна просто підсмажити до готовності і легендарної скоринки, як у чебуреків.
На сковорідці розігрійте вершкове масло або підсмажте сало, щоб підтопилося і пустило жир. Викладіть в один шар заморожені пельмені. Накрийте кришкою і готуйте при високому вогні протягом 5 хвилин. Потім переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини.
Ароматні, соковиті в середині та хрумкі ззовні пельмені готові. Просто додайте улюблений соус і насолоджуйтеся цим лінивим способом.
Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...
Здорове харчування та регулярна активність - основа довгого життя. Лікарі радять доповнювати раціон продуктами з високим вмістом антиоксидантів, які уповільнюють старіння і зменшують ризик хронічних хвороб. Одним із таких «супернапоїв» вважається звича...