
Після цього способу більшість не захоче просто варити пельмені. Це дуже просто, швидко, а головне — смачно! Даремно хтось вважає, що пельмені як страву з м’ясом важко зіпсувати. Мабуть, не їли розварені вироби, коли тісто й начинка окремо плавають або просто повно води у кожній пельмешці, передають Патріоти України.
Цей спосіб іноді називають студентським. Проте навіть господині з досвідом уперше чують, що пельмені можна просто підсмажити до готовності і легендарної скоринки, як у чебуреків.
На сковорідці розігрійте вершкове масло або підсмажте сало, щоб підтопилося і пустило жир. Викладіть в один шар заморожені пельмені. Накрийте кришкою і готуйте при високому вогні протягом 5 хвилин. Потім переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини.
Ароматні, соковиті в середині та хрумкі ззовні пельмені готові. Просто додайте улюблений соус і насолоджуйтеся цим лінивим способом.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...