Кулінарний експерт Тетяна Литвинова поділилася простим, але вишуканим рецептом курки з італійською начинкою. Багато людей скаржиться, що не люблять корисну курячу грудку, адже вона виходить сухою та несмачною. Але, по-перше, варто використовувати філе на кістці, яке завжди виходить більш соковитим, ніж звичайне. По-друге, курка «капрезе» за рахунок начинки виходить ніжною та соковитою, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Приготування:
Візьміть свіже філе курки на кістці та зробіть по 6−7 надрізів ножем вглиб під невеликим кутом з правого й лівого боку. Ці надрізи потрібні для начинки. Після цього замаринуйте філе мінімум на 30 хв (максимальна кількість часу — 10 годин).
Наріжте тонкими скибочками помідор і моцарелу, складіть їх разом з базиліком таким чином: скибочка помідора, листочок базиліка і скибочка моцарели. Засуньте їх у розрізи на курці, які ви попередньо зробили. Покладіть на деко з пергаментним папером і відправляйте в духовку на 30−35 хвилин при температурі 200° C. Смачного!
Восени багато людей скаржаться на втому, сонливість і нестачу енергії. Дієтологи нагадують: правильно підібрані продукти здатні повернути тонус і підтримати організм у сезон похолодання, передають Патріоти України. Вівсянка. Це ідеальний сніданок, який...
Макаронні вироби є основним інгредієнтом у багатьох сім’ях завдяки своїй універсальності, доступності та простоті приготування. Однак є одна річ, яка може легко зіпсувати смак найулюбленішої страви. Спарва в тому, що часто макарони злипаються під час в...