
Патріоти України пропонують вам приготувати смачний капустяний пиріг з ароматною молочною начинкою та спеціями.
Інгредієнти:
Тісто:
- 1 склянка кефіру, кислого молока або сметани (можна суміш),
- 1 пачка маргарину,
- 2 склянки борошна,
- 1/2 ч.л. соди, гашеної в оцті,
- трохи солі.
Начинка:
- 750 г капусти,
- 200 г несолодкого сиру (будь-якої жирності),
- 150 мл молока,
- спеції за смаком (сванська сіль, перець, прованські або італійські трави).
Приготування:
- Маргарин з холодильника натерти на буряковій тертушці.
- Соду погасити оцтом і додати в кефір, розмішати з маргарином і додати борошно. Багато місити не треба, в тесті повинні залишитися шматочки маргарину!
- Поставити в холодильник хоча б на 6 годин (можна на ніч).
- Капусту нашаткувати і зварити в молоці (в молоко для обсягу можна додати 2-3 ст.л. води). Дати покипіти хвилин 5. Залишити під кришкою ще хвилин на 10. Відцідити і трохи охолодити.
- У теплу капусту додати сир. Якщо капуста охолоне, то сир добре не розмішається.
- Все перемішати, додати спеції.
- Глибоке деко змастити олією.
- Тісто розділити на 2 частини (одна частина – більша, друга – менша).
- Більшу частину розкачати так, щоб були «бортики». Викласти начинку.
- Розкачати другу частину тіста, накрити пиріг і защипати края.
- Випікати до золотистого кольору при t=180С приблизно 30-40 хв.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...