Пянсе - національна корейська страва, яка стала популярним фастфудом. Це паровий пиріжок, який традиційно готують із начинкою з м'яса та капусти. Готувати пиріжки можна в пароварці, на спеціальній програмі мультиварки або просто на пару, радять Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Начинка:
Приготування:
До теплого молока додаємо дріжджі та цукор, добре перемішуємо. Додаємо олію, сіль і просіяне борошно, замішуємо тісто. Складаємо тісто в глибоку миску, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 1-1,5 години, щоб підійшло.
Для начинки дрібно нарізаємо чи пропускаємо через м'ясорубку м'ясо. Додаємо до м'яса подрібнену цибулю, нашатковану капусту, паприку та спеції для м'яса.
Беремо тісто, що підійшло, обминаємо його і ділимо на рівні частини (10-12 шт.). Скочуємо тісто в кульки і залишаємо під рушником ще на 20 хвилин, щоб вони піднялися.
Потім беремо кожну кульку, формуємо коржик, вкладаємо всередину начинку і защипуємо пиріжок. Складаємо готові пиріжки в пароварку або мультиварку на парову насадку, готуємо 40 хвилин. Смачного!
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...
Чи замислювалися ви, які риси характеру ви проявляєте у стосунках? Цей психологічний тест допоможе розкрити, як саме ви поводитесь у романтичних зв’язках. Все, що потрібно — обрати одну з п’яти тварин. Результати можуть вас здивувати! Ваша любов — це в...