Пянсе - національна корейська страва, яка стала популярним фастфудом. Це паровий пиріжок, який традиційно готують із начинкою з м'яса та капусти. Готувати пиріжки можна в пароварці, на спеціальній програмі мультиварки або просто на пару, радять Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Начинка:
Приготування:
До теплого молока додаємо дріжджі та цукор, добре перемішуємо. Додаємо олію, сіль і просіяне борошно, замішуємо тісто. Складаємо тісто в глибоку миску, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 1-1,5 години, щоб підійшло.
Для начинки дрібно нарізаємо чи пропускаємо через м'ясорубку м'ясо. Додаємо до м'яса подрібнену цибулю, нашатковану капусту, паприку та спеції для м'яса.
Беремо тісто, що підійшло, обминаємо його і ділимо на рівні частини (10-12 шт.). Скочуємо тісто в кульки і залишаємо під рушником ще на 20 хвилин, щоб вони піднялися.
Потім беремо кожну кульку, формуємо коржик, вкладаємо всередину начинку і защипуємо пиріжок. Складаємо готові пиріжки в пароварку або мультиварку на парову насадку, готуємо 40 хвилин. Смачного!
Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...
Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...