Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України.
Форма – 18 см
У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендера, сир можна протерти через сито і потім додати інші інгредієнти і перемішати вже лопаткою.
Два яйця, що залишилися, трохи збити вилкою в окремій чаші до легкої піни і влити до сирної маси. Туди ж додати відварений рис і добре перемішати.
Сухофрукти промити і просушити паперовим рушником. Якщо це курага або чорнослив нарізати на шматочки і додати до сирної маси, перемішати Тісто перекласти у підготовлену форму, розрівняти зверху лопаткою.
Випікати 40-50 хвилин при 180С, духовку розігріти заздалегідь. Готовій запіканці дати охолонути у формі. Перед подачею посипати цукровою пудрою. Якщо сирний сніданок ваш улюблений, то такий варіант запіканки буде гідною альтернативою сирникам.
Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...
Звичайна дрібка спеції може перетворити вашу чашку кави на справжнє джерело корисних речовин, які позитивно впливають на метаболізм і кишківник. Дві прості добавки для підвищення користі ранкового напою знайдуться майже на кожній кухні. Про це пише Dai...