Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України.
Форма – 18 см
У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендера, сир можна протерти через сито і потім додати інші інгредієнти і перемішати вже лопаткою.
Два яйця, що залишилися, трохи збити вилкою в окремій чаші до легкої піни і влити до сирної маси. Туди ж додати відварений рис і добре перемішати.
Сухофрукти промити і просушити паперовим рушником. Якщо це курага або чорнослив нарізати на шматочки і додати до сирної маси, перемішати Тісто перекласти у підготовлену форму, розрівняти зверху лопаткою.
Випікати 40-50 хвилин при 180С, духовку розігріти заздалегідь. Готовій запіканці дати охолонути у формі. Перед подачею посипати цукровою пудрою. Якщо сирний сніданок ваш улюблений, то такий варіант запіканки буде гідною альтернативою сирникам.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...