Смачний печінковий паштет можна дуже легко приготувати в домашніх умовах. М'ясо для такої страви потрібно просто осбмажити, а потім протушкувати з соковитими овочами. Потім залишиться збити інгредієнти до однорідності, передають Патріоти України.
Ідея приготування смачного паштету з курячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової (iriska dimitrova) в Instagram. Результат вас приємно здивує.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На невеликій кількості олії підсмажити нарізану цибулю до прозорості.
2. Додати моркву.
3. Обсмажити все разом до золотистого кольору.
4. Додати промиту нарізану печінку і обсмажити ще декілька хвилин, поки печінка не побіліє.
5. Залити водою, накрити кришкою.
6. Тушкувати 15-20 хвилин на маленькому вогні.
7. Морква і печінка мають стати м’якими, а у сковорідці має залишитися трохи рідини.
8. Перекласти печінку і овочі разом з рідиною в чашу блендера.
9. Додати сіль, перець і вершкове масло.
10. Збити все блендером до однорідної консистенції.
11. Накрити кришкою і поставити в холодильник на кілька годин.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...