Дуже просто й смачно! Домашній паштет з курячої печінки - універсальний рецепт, який вийде у всіх

Смачний печінковий паштет можна дуже легко приготувати в домашніх умовах. М'ясо для такої страви потрібно просто осбмажити, а потім протушкувати з соковитими овочами. Потім залишиться збити інгредієнти до однорідності, передають Патріоти України.

Ідея приготування смачного паштету з курячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової (iriska dimitrova) в Instagram. Результат вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 350 г
  • олія – 1-2 ст.л.
  • цибуля – 100 г
  • морква – 100 г
  • вода – 0,5 склянки
  • вершкове масло – 30-49 г
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. На невеликій кількості олії підсмажити нарізану цибулю до прозорості.

2. Додати моркву.

3. Обсмажити все разом до золотистого кольору.

4. Додати промиту нарізану печінку і обсмажити ще декілька хвилин, поки печінка не побіліє.

5. Залити водою, накрити кришкою.

6. Тушкувати 15-20 хвилин на маленькому вогні.

7. Морква і печінка мають стати м’якими, а у сковорідці має залишитися трохи рідини.

8. Перекласти печінку і овочі разом з рідиною в чашу блендера.

9. Додати сіль, перець і вершкове масло.

10. Збити все блендером до однорідної консистенції.

11. Накрити кришкою і поставити в холодильник на кілька годин.

Колір ваших очей може розкрити секрети вашого розуму - не ігноруйте це!

середа, 6 серпень 2025, 17:10

Чи може колір очей справді впливати на інтелект? Теорія про зв’язок кольору райдужної оболонки з рівнем розумових здібностей вже давно бентежить уяву багатьох. Що ще наші очі можуть розповісти про нас, передають Патріоти України. Очі — дзеркало душі? М...

Простий спосіб швидко видалити насіння з кавуна - це займе всього хвилину!

середа, 6 серпень 2025, 11:08

Соковитий і солодкий кавун — справжній символ літа для багатьох. Але одне його "але" - насіння, яке ускладнює їжу і подачу. Проте існує простий спосіб швидко позбутися насіння і підготувати кавун до споживання, передають Патріоти України. Насіння кавун...