
Смачний печінковий паштет можна дуже легко приготувати в домашніх умовах. М'ясо для такої страви потрібно просто осбмажити, а потім протушкувати з соковитими овочами. Потім залишиться збити інгредієнти до однорідності, передають Патріоти України.
Ідея приготування смачного паштету з курячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової (iriska dimitrova) в Instagram. Результат вас приємно здивує.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На невеликій кількості олії підсмажити нарізану цибулю до прозорості.
2. Додати моркву.
3. Обсмажити все разом до золотистого кольору.
4. Додати промиту нарізану печінку і обсмажити ще декілька хвилин, поки печінка не побіліє.
5. Залити водою, накрити кришкою.
6. Тушкувати 15-20 хвилин на маленькому вогні.
7. Морква і печінка мають стати м’якими, а у сковорідці має залишитися трохи рідини.
8. Перекласти печінку і овочі разом з рідиною в чашу блендера.
9. Додати сіль, перець і вершкове масло.
10. Збити все блендером до однорідної консистенції.
11. Накрити кришкою і поставити в холодильник на кілька годин.
Для більшості людей апельсиновий сік звичайний напій. Але дослідники все частіше доводять, що він виконує більше функцій, ніж просте втамування спраги, передають Патріоти України. Результати нещодавнього дослідження засвідчили, що регулярне вживання а...
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...