Сьогодні у нас такий простий і смачний в приготуванні рецепт. Всі продукти доступні, ви витратите зовсім небагато часу і отримаєте апетитну і смачну страву, передають Патріоти України.
Для фаршу
Для приготування:
Форму змащуємо олією, зовсім небагато.
До фаршу додамо подрібнені цибулю і часник і трохи посолимо, поперчимо, добре перемішаємо.
Фарш викладаємо на дно форми.
Змішаємо сметану і майонез, я взяла приблизно по 100 грам і трохи змастимо фарш.
Цибулю наріжемо півкільцями і розподілимо по фаршу.
Картопля наріжемо тонкими півкільцями, розподіляємо по цибулі, посолимо і поперчимо.
Викладаємо шматочки помідорів та змащуємо соусом.
Зверху посипаємо натертим сиром та накриваємо фольгою.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 220 градусів 40 хвилин. Смачного!
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...
Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України. Чи...