
Сьогодні у нас такий простий і смачний в приготуванні рецепт. Всі продукти доступні, ви витратите зовсім небагато часу і отримаєте апетитну і смачну страву, передають Патріоти України.
Для фаршу
Для приготування:
Форму змащуємо олією, зовсім небагато.
До фаршу додамо подрібнені цибулю і часник і трохи посолимо, поперчимо, добре перемішаємо.
Фарш викладаємо на дно форми.
Змішаємо сметану і майонез, я взяла приблизно по 100 грам і трохи змастимо фарш.

Цибулю наріжемо півкільцями і розподілимо по фаршу.

Картопля наріжемо тонкими півкільцями, розподіляємо по цибулі, посолимо і поперчимо.

Викладаємо шматочки помідорів та змащуємо соусом.

Зверху посипаємо натертим сиром та накриваємо фольгою.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 220 градусів 40 хвилин. Смачного!

Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...
Японські науковці дійшли висновку, що регулярне вживання кефіру може позитивно впливати на процеси старіння в організмі. Згідно з результатами досліджень, кефірні бактерії здатні знижувати рівень хронічного запалення - одного з ключових факторів старін...