
Сьогодні у нас такий простий і смачний в приготуванні рецепт. Всі продукти доступні, ви витратите зовсім небагато часу і отримаєте апетитну і смачну страву, передають Патріоти України.
Для фаршу
Для приготування:
Форму змащуємо олією, зовсім небагато.
До фаршу додамо подрібнені цибулю і часник і трохи посолимо, поперчимо, добре перемішаємо.
Фарш викладаємо на дно форми.
Змішаємо сметану і майонез, я взяла приблизно по 100 грам і трохи змастимо фарш.

Цибулю наріжемо півкільцями і розподілимо по фаршу.

Картопля наріжемо тонкими півкільцями, розподіляємо по цибулі, посолимо і поперчимо.

Викладаємо шматочки помідорів та змащуємо соусом.

Зверху посипаємо натертим сиром та накриваємо фольгою.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 220 градусів 40 хвилин. Смачного!

Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...