
Домашня піца – відмінний варіант ситного перекусу, приготування якого, як правило, не займає багато часу, передають Патріоти України.
Та й особливих зусиль при готуванні не знадобиться – звичайно ж, якщо ви скористаєтеся рецептом цієї статті.
Підготуйте потрібні інгредієнти і вперед. Вам знадобиться:
Всі перелічені інгредієнти перемішати в мисці і вимісити тісто.
Майбутню основу для піци залиште в теплому місці на 40 хвилин, після чого тісто розкачайте у пласт рівномірної товщини.
Відразу ж перемістіть тісто на лист і можете приступати до начинки, не забувши попередньо змастити його зверху кетчупом.
Домашня піца може бути з сосисками, ковбасою, обсмаженим фаршем, морепродуктами грибами, овочами – загалом усім тим, що знайдеться в холодильнику. Верхній шар за традицією складається із сиру, який потрібно додати за 5 хвилин до готовності піци.
Готувати таку піцу варто при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...