
Домашня піца – відмінний варіант ситного перекусу, приготування якого, як правило, не займає багато часу, передають Патріоти України.
Та й особливих зусиль при готуванні не знадобиться – звичайно ж, якщо ви скористаєтеся рецептом цієї статті.
Підготуйте потрібні інгредієнти і вперед. Вам знадобиться:
Всі перелічені інгредієнти перемішати в мисці і вимісити тісто.
Майбутню основу для піци залиште в теплому місці на 40 хвилин, після чого тісто розкачайте у пласт рівномірної товщини.
Відразу ж перемістіть тісто на лист і можете приступати до начинки, не забувши попередньо змастити його зверху кетчупом.
Домашня піца може бути з сосисками, ковбасою, обсмаженим фаршем, морепродуктами грибами, овочами – загалом усім тим, що знайдеться в холодильнику. Верхній шар за традицією складається із сиру, який потрібно додати за 5 хвилин до готовності піци.
Готувати таку піцу варто при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...