
Домашня піца – відмінний варіант ситного перекусу, приготування якого, як правило, не займає багато часу, передають Патріоти України.
Та й особливих зусиль при готуванні не знадобиться – звичайно ж, якщо ви скористаєтеся рецептом цієї статті.
Підготуйте потрібні інгредієнти і вперед. Вам знадобиться:
Всі перелічені інгредієнти перемішати в мисці і вимісити тісто.
Майбутню основу для піци залиште в теплому місці на 40 хвилин, після чого тісто розкачайте у пласт рівномірної товщини.
Відразу ж перемістіть тісто на лист і можете приступати до начинки, не забувши попередньо змастити його зверху кетчупом.
Домашня піца може бути з сосисками, ковбасою, обсмаженим фаршем, морепродуктами грибами, овочами – загалом усім тим, що знайдеться в холодильнику. Верхній шар за традицією складається із сиру, який потрібно додати за 5 хвилин до готовності піци.
Готувати таку піцу варто при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....