Дуже просто! Найсмачніше тісто для домашньої піци - з приготуванням впорається навіть дитина

Домашня піца – відмінний варіант ситного перекусу, приготування якого, як правило, не займає багато часу, передають Патріоти України.

Та й особливих зусиль при готуванні не знадобиться – звичайно ж, якщо ви скористаєтеся рецептом цієї статті.

Підготуйте потрібні інгредієнти і вперед. Вам знадобиться:

  • 500 г борошна;
  • 300 мл теплої води;
  • 8 г сухих дріжджів;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 1 щіпка солі;
  • 3 столові ложки ролслинної олії.

Приготування:

Всі перелічені інгредієнти перемішати в мисці і вимісити тісто.

Майбутню основу для піци залиште в теплому місці на 40 хвилин, після чого тісто розкачайте у пласт рівномірної товщини.

Відразу ж перемістіть тісто на лист і можете приступати до начинки, не забувши попередньо змастити його зверху кетчупом.

Домашня піца може бути з сосисками, ковбасою, обсмаженим фаршем, морепродуктами грибами, овочами – загалом усім тим, що знайдеться в холодильнику. Верхній шар за традицією складається із сиру, який потрібно додати за 5 хвилин до готовності піци.

Готувати таку піцу варто при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....