Дуже просто, смачно та ситно: Рецепт гуляша з курячих сердечок

Особливість цього рецепту гуляшу полягає в тому, що замість м’яса тут використовуються субпродукти. Виходить дуже смачно і ситно, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сердечка курячі – 400 г,
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • соняшникова олія – 2 ст.л.,
  • сметана – 100 г,
  • бульйон – 1 склянка,
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком,
  • томатна паста – 1,5 ст. л.,
  • борошно – 2 ст. л.,
  • зелень свіжа – за смаком.

  • Приготування:

    Сердечка промити, перекласти в каструлю, залити гарячою водою, дати закипіти і проварити після закипання 1 хвилину. Потім перший каламутний бульйон злити, знову залити свіжою гарячою водою і відварити протягом 30 хвилин уже до готовності сердечок.
    Моркву і цибулю почистити, моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Обсмажити овочі на соняшниковій олії до м’якості.
    Готовий бульйон процідити через сито в підходящу за розміром ємність, посолити за смаком, всипати борошно, сметану і розмішати, щоб не було грудочок. У сковорідку до овочів додати томатну пасту, відварені готові сердечка, розмішати, влити бульйон зі сметаною і борошном, знову перемішати і поставити на плиту на маленький вогонь, накривши кришкою. Тушкувати сердечка хвилин 5–7. Потім посипати порізаною зеленню і, як тільки гуляш загусне, прибрати з вогню. Подавати на стіл можна як самостійну страву, так і з будь-яким гарніром. Дуже смачно буде з рисом або картопляним пюре.

    Дієтолог поділилась смачним рецептом корисної вівсянки

    субота, 16 жовтень 2021, 11:07

    Дієтолог Інна Василик поділилась смачний нетрадиційним рецептом приготування вівсянки. Вона рекомендує запекти її разом з корисними фруктами. Вівсянка, як і інші каші, допоможе вам зберегти вагу та покращить процес травлення. Якісна вівсянка також буде...

    Старовинний, але дуже смачний десерт: Рецепт українського яблучного печива із заварним кремом від Євгена Клопотенка

    п’ятниця, 15 жовтень 2021, 23:15

    Кулінарний експерт поділився рецептом незвичайного українського печива з яблуками та заварного крему з ромашкою, передають Патріоти України. «Обожнюю яблука у всіх проявах, тому вирішив поділитися з вами десертом на їх основі. Будемо готувати гамулу — ...