Дуже просто та недорого: Рецепт домашнього кекса з родзинками до чаю

Приготуйте для сім'ї домашній кекс з родзинками до чаю, адже це так просто та легко. Вам потрібно тільки замісити тісто згідно з інструкцією нашого рецепту, а решту за вас зробить духовка, зазначають Патріоти України.

Рецепт домашнього кексу з родзинками

  • Час: 2 години
  • Порції: 4


Приготування:

  • Родзинки замочіть у теплій воді та залишіть на 10 хвилин.
  • Злийте з них воду та перекладіть на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвої вологи.
  • М'яке вершкове масло збийте з цукром, ванільним цукром та дрібкою солі.
  • Продовжуйте збивати масляну масу та додавайте яйця.
  • Борошно просійте через дрібне сито, щоб не було грудочок. Змішайте його з розпушувачем та додайте до масляної маси. Замісіть тісто.
  • Додайте до тіста родзинки та вимішайте його.
  • Перекладіть тісто в форму для випікання кексу та розрівняйте.
  • Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте кекс протягом 80 хвилин.
  • Готовий кекс з родзинками посипте цукровою пудрою та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Господиням на замітку! Що робити із завітреним та жовтим салом

понеділок, 7 квітень 2025, 8:14

Буває, що сало не встигли використати. Воно лежить, та з часом стає жовтуватим, завітреним. Апетитним його важко назвати, смак також не викличе гастрономічного задоволення. Викидати, пересолювати, кудись використати — що робити із застарілим продуктом....

Перевірений спосіб! Як обсмажити мойву без бризок олії та запаху

понеділок, 7 квітень 2025, 7:13

Досвідчені господині знайшли чудовий спосіб смаження мойви або будь-якої іншої дрібної риби на сковороді. При цьому способі немає бризок з олії, брудного посуду, при тому, що можна смажити рибу навіть без кришки. І навіть запах смаженої риби не такий я...