Дуже пухкі булочки з маком, сиром та шоколадом. Не відірватися!

Така випічка точно сподобається всім, передають Патріоти України.

Опара:

  • 150 мл теплої води
  • 1 ч.л. цукру
  • 50 грамів пресованих дріжджів

Залишити в теплому місці на 20 хв.

Тісто:

  • 250-300 мл молока
  • 100 грамів цукру
  • дрібка солі
  • 650-700 г борошна
  • 125 грамів масла
  • 2 яйця+одне яйце для змащування

Процес приготування:

  1. Замісити м’яке, еластичне тісто, дати підійти, приблизно 1 годину.
    Виробляти булочки як вам подобається
  2. Начинка, будь-яка, в мене мак + кокосова стружка, сир + родзинки, шоколад (chokofini).
  3. Як булочки підійдуть, випікати 35-40 хв. при температурі 180 градусів.Смачного! Вийшло 22 булочки. Хто любить більш солодке тісто, дайте більше цукру.

Смачного!

Хочете їсти мандарини без шкоди? Дотримуйтеся цих правил

четвер, 20 листопад 2025, 19:08

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...

Дуже корисні для серця: Названо продукти, у яких калію більше, ніж у бананах

четвер, 20 листопад 2025, 16:56

Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...