Дуже пухкі булочки з маком, сиром та шоколадом. Не відірватися!

Така випічка точно сподобається всім, передають Патріоти України.

Опара:

  • 150 мл теплої води
  • 1 ч.л. цукру
  • 50 грамів пресованих дріжджів

Залишити в теплому місці на 20 хв.

Тісто:

  • 250-300 мл молока
  • 100 грамів цукру
  • дрібка солі
  • 650-700 г борошна
  • 125 грамів масла
  • 2 яйця+одне яйце для змащування

Процес приготування:

  1. Замісити м’яке, еластичне тісто, дати підійти, приблизно 1 годину.
    Виробляти булочки як вам подобається
  2. Начинка, будь-яка, в мене мак + кокосова стружка, сир + родзинки, шоколад (chokofini).
  3. Як булочки підійдуть, випікати 35-40 хв. при температурі 180 градусів.Смачного! Вийшло 22 булочки. Хто любить більш солодке тісто, дайте більше цукру.

Смачного!

Названо фрукти, які варто їсти перед сном: Ось у чому причина

четвер, 20 листопад 2025, 7:43

Ківі - це фрукт, який отримав всесвітнє визнання завдяки своїм дивовижним перевагам для здоров'я. Він низькокалорійний, що робить його ідеальним вибором для тих, хто стежить за своєю вагою, а також для діабетиків. Однак це лише початок його переваг. Кі...

Справжній скарб! Названо мед, який знижує рівень холестерину та захищає кровоносні судини

четвер, 20 листопад 2025, 7:15

Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...