Дуже швидко і дуже смачно: Простий рецепт насипного пирога із мандаринами

Якщо після новорічно-різдвяних свят вдома залишився запас мандаринів, їх можна використати як начинку для пирога. На відміну від вигадливих рецептів рулетів, мандариновий пиріг готується просто. Необхідно буде приготувати пісочне тісто і розтерти його в крихту, а потім розподілити між коржами начинку. Процес приготування описаний Telegram-каналом Прості рецепти, передають Патріоти України.

Пиріг з мандаринами

Вершкове масло — 70 г;
Яйце — 1 шт.;
Цукор — 100 г;
Борошно — 250 г;
Розпушувач — 1 ч. л.;
Сіль — щіпка.
Для начинки:
Мандарини — 700 г;
Цукор — 100 г;
Борошно — 40 г.
Приготування
Мандарини почистити, нарізати на шматочки, додати цукор та борошно.
Приготувати тісто. У просіяне борошно додати розпушувач, цукор та сіль.
У суміш із сухих компонентів ввести масло. Розтерти тісто у крихту.
Додати до тіста яйце. Розтерти у крихту.
Розділити тісто надвоє.
У форму викласти одну частину тіста, начинку, потім другу частину тіста.
Випікати 45 хвилин при 180 градусах.

Варто знати! ТОП-3 продукти, які категорично не можна розігрівати повторно

вівторок, 2 вересень 2025, 18:45

Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...

Це варто знати! Які продукти категорично не можна гріти в мікрохвильовці та чому

понеділок, 1 вересень 2025, 23:45

Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...