Дуже швидко і дуже смачно: Простий рецепт насипного пирога із мандаринами

Якщо після новорічно-різдвяних свят вдома залишився запас мандаринів, їх можна використати як начинку для пирога. На відміну від вигадливих рецептів рулетів, мандариновий пиріг готується просто. Необхідно буде приготувати пісочне тісто і розтерти його в крихту, а потім розподілити між коржами начинку. Процес приготування описаний Telegram-каналом Прості рецепти, передають Патріоти України.

Пиріг з мандаринами

Вершкове масло — 70 г;
Яйце — 1 шт.;
Цукор — 100 г;
Борошно — 250 г;
Розпушувач — 1 ч. л.;
Сіль — щіпка.
Для начинки:
Мандарини — 700 г;
Цукор — 100 г;
Борошно — 40 г.
Приготування
Мандарини почистити, нарізати на шматочки, додати цукор та борошно.
Приготувати тісто. У просіяне борошно додати розпушувач, цукор та сіль.
У суміш із сухих компонентів ввести масло. Розтерти тісто у крихту.
Додати до тіста яйце. Розтерти у крихту.
Розділити тісто надвоє.
У форму викласти одну частину тіста, начинку, потім другу частину тіста.
Випікати 45 хвилин при 180 градусах.

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...