Якщо хочеться плову, але немає ні часу, ні бажання готувати повноцінну версію цієї страви, приготуйте цей спрощений варіант. Досить популярною подачею страв у всі часи була звичайна наповнена інгредієнтами сковорідка. Традиційно плов теж подається у спеціальній великій сковороді, але плов — це складна страва. Однак якщо взяти за основу пряний рис у сковороді та додати до нього улюблені всіма сосиски, вийде несподівано вишукана та смачна їжа, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Приправа "каджунська суміш" 3 ч.л. або:
Приготування:
Наріжте сосиски на скибочки близько 1 см. Додайте сосиски з олією на глибоку сковороду й обсмажте до рум'яності. Не хвилюйтеся, якщо місцями сосиски пригорять, вони дадуть рису приємний аромат.
Наріжте болгарський перець і томати кубиками та додайте їх на сковорідку, коли сосиски підрум'яняться. Тушкуйте разом близько 2 хвилин.
Додайте спеції (копчений перець, орегано, чебрець, часниковий порошок, цибульний порошок, кайенський перець і чорний перець) у сковороду з ковбасою та овочами та продовжуйте тушкувати ще одну хвилину, щоб спеції підсмажилися.
Додайте рис і бульйон на сковорідку до сосисок, посоліть до смаку.
Закрийте кришкою сковороду, збільшіть вогонь до середнього та дайте бульйону закипіти. Як тільки він закипить, зменшіть вогонь до мінімуму та дайте страві потушкуватися близько 20 хвилин. Через 20 хвилин зніміть сковороду з вогню і дайте постояти під кришкою ще 5 хвилин. Потім зніміть кришку та добре перемішайте всі інгредієнти.
Перед подачею посипте нарізаною зеленою цибулею. Смачного!
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...