Домашня ковбаса — одна з тих страв, які незмінно з’являються на святкових столах українців. Рецептів домашньої ковбаси існує стільки, скільки господинь її готує. Але деякі з них вже стали класичними. Один з таких рецептів — Галицька домашня свиняча ковбаса, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте м’ясо шматочками 1×1 см, сало — ще дрібніше. Додайте сіль, перець, роздавлений часник і трохи води або бульйону. Добре все перемішайте.
Наповніть фаршем кишки і, бажано, приберіть у холодне місце на добу.
Для приготування відваріть ковбасу 30 хвилин після закипання, а потім запечіть у розігрітій до 180С духовці ще 30 хвилин. Подавати можна як гарячою, так і холодною.
Правильне розташування продуктів у холодильнику безпосередньо впливає на їхню свіжість. Особливо це стосується дверцят, де температура нестабільна через постійне відкривання. Про це пише ЕatingWell, передають Патріоти України. Молоко. Зберігання молока...
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...