
Домашня ковбаса — одна з тих страв, які незмінно з’являються на святкових столах українців. Рецептів домашньої ковбаси існує стільки, скільки господинь її готує. Але деякі з них вже стали класичними. Один з таких рецептів — Галицька домашня свиняча ковбаса, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте м’ясо шматочками 1×1 см, сало — ще дрібніше. Додайте сіль, перець, роздавлений часник і трохи води або бульйону. Добре все перемішайте.
Наповніть фаршем кишки і, бажано, приберіть у холодне місце на добу.
Для приготування відваріть ковбасу 30 хвилин після закипання, а потім запечіть у розігрітій до 180С духовці ще 30 хвилин. Подавати можна як гарячою, так і холодною.
Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...
Здорове харчування та регулярна активність - основа довгого життя. Лікарі радять доповнювати раціон продуктами з високим вмістом антиоксидантів, які уповільнюють старіння і зменшують ризик хронічних хвороб. Одним із таких «супернапоїв» вважається звича...