Ця страва дуже легка в приготуванні, але при подачі виглядає незвично й ефектно. Томат — овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Промийте помідори, зріжте верхівки й акуратно дістаньте чайною ложкою м'якоть томатів. Її можна використовувати для салатів або іншої страви. Верхівки помідора не викидайте.
Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо, або притрусіть начинку зверху шаром натертого твердого сиру.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.
Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.
Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...