Ця страва дуже легка в приготуванні, але при подачі виглядає незвично й ефектно. Томат — овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Промийте помідори, зріжте верхівки й акуратно дістаньте чайною ложкою м'якоть томатів. Її можна використовувати для салатів або іншої страви. Верхівки помідора не викидайте.
Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо, або притрусіть начинку зверху шаром натертого твердого сиру.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.
Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.
Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!
Ознаки небезпечної для здоров'я черешні, яку краще не вживати, можуть бути як зовнішні, так і приховані. Ось на що звернути увагу, передають Патріоти України.
Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з ...