Дуже смачна та ефектна страва: Простий рецепт запечених фаршированих помідорів

joephotostudio / depositphotos.comЦя страва дуже легка в приготуванні, але при подачі виглядає незвично й ефектно. Томат — овоч, який підходить не тільки для салатів і маринування, а фарширувати можна не тільки перці, як ми звикли, зазначають Патріоти України.

Рецепт фаршированих томатів

Інгредієнти:

  • 4 помідори
  • 4 яйця
  • сіль і перець за смаком
  • оливкова олія
  • кілька пір'їн зеленої цибулі

Приготування

Промийте помідори, зріжте верхівки й акуратно дістаньте чайною ложкою м'якоть томатів. Її можна використовувати для салатів або іншої страви. Верхівки помідора не викидайте.

Якщо ви хочете зробити страву більш ситною, покладіть на дно томатів варене чи копчене м'ясо, або притрусіть начинку зверху шаром натертого твердого сиру.

Змастіть форму для випікання олією, викладіть туди помідори зрізом вгору. Перевірте, щоб вони добре стояли і не переверталися.

Розбийте всередину помідорів по одному яйцю, посипте сіллю, перцем, улюбленими спеціями і дрібно нарізаною цибулею. Зверху накрийте томати зрізаною кришечкою.

Запікайте при температурі 190 °C 25-30 хвилин. Смачного!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...