Домашнє печиво набагато смачніше і корисніше магазинного. У такі ласощі ви самі можете додати будь-які продукти на ваш смак. 30 хвилин роботи з тістом, ще 15 на випічку – готовий десерт до чаю для всієї родини вже готовий, зазначають Патріоти України.
Розм'якшене вершкове масло з'єднати з лимонною цедрою. Додати цукор. Суміш збити міксером протягом 5-7 хвилин.
Сир протерти через металеве сито.
До масляно-цукрової суміші вбити яйце. Додати протертий через металеве сито сир.
В окремій мисці з'єднати борошно та розпушувач. Суміш перемішати.
Додати в масляно-цукрову суміш борошно і розпушувач. Сирне тісто добре вимішати. Розділити його на рівні шматочки, потім зробити різні фігурки за смаком. Фігурки викласти на деко, застелене пекарської папером і відправити в розігріту до 200-220°С духовку. Випікати до золотистого кольору. Готове остигле печиво посипати цукровою пудрою.
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...