
Домашнє печиво набагато смачніше і корисніше магазинного. У такі ласощі ви самі можете додати будь-які продукти на ваш смак. 30 хвилин роботи з тістом, ще 15 на випічку – готовий десерт до чаю для всієї родини вже готовий, зазначають Патріоти України.
Розм'якшене вершкове масло з'єднати з лимонною цедрою. Додати цукор. Суміш збити міксером протягом 5-7 хвилин.
Сир протерти через металеве сито.
До масляно-цукрової суміші вбити яйце. Додати протертий через металеве сито сир.
В окремій мисці з'єднати борошно та розпушувач. Суміш перемішати.
Додати в масляно-цукрову суміш борошно і розпушувач. Сирне тісто добре вимішати. Розділити його на рівні шматочки, потім зробити різні фігурки за смаком. Фігурки викласти на деко, застелене пекарської папером і відправити в розігріту до 200-220°С духовку. Випікати до золотистого кольору. Готове остигле печиво посипати цукровою пудрою.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...