
Дуже смачні рибні котлетки можна приготувати з будь-якої риби – вибирайте на свій смак, зазначають Патріоти України.
Ніжні і соковиті домашні котлети з риби відмінна страва для повсякденного і святкового столу. Котлети з минтая відмінна альтернатива м’ясних котлет: вони не менш апетитні, а крім цього, ще й корисні. Смачні рибні котлети подобаються абсолютно всім, їх їдять навіть діти, які рибу не люблять: адже в котлетах за цим рецептом рибний смак навіть не відчувається.
Свіжу рибу (можна використовувати будь-яку) очищаємо від кісток, плавників і нарізаємо дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю очищуємо, миємо й нарізаємо як можна дрібніше.
У досить глибоку миску відправляємо рибне філе, вбиваємо свіжі курячі яйця, викладаємо подрібнену цибулю.
Висипаємо до решти інгредієнтів борошно (по рецепту), додаємо майонез.
Масу солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо ложкою до однорідності.
У сковорідку наливаємо достатню кількість олії, добре розігріваємо.
У гарячу олію викладаємо ложкою рибний фарш, смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Найніжніші рибні котлети подаємо з гарніром з картоплі або рису.
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...