Дуже смачні рибні котлетки - діти будуть у захваті

Дуже смачні рибні котлетки можна приготувати з будь-якої риби – вибирайте на свій смак, зазначають Патріоти України.

Ніжні і соковиті домашні котлети з риби відмінна страва для повсякденного і святкового столу. Котлети з минтая відмінна альтернатива м’ясних котлет: вони не менш апетитні, а крім цього, ще й корисні. Смачні рибні котлети подобаються абсолютно всім, їх їдять навіть діти, які рибу не люблять: адже в котлетах за цим рецептом рибний смак навіть не відчувається.

Інгредієнти

  • один кілограм риби (у мене минтай);
  • 1-2 головки ріпчастої цибулі;
  • 2-3 курячих яйця;
  • 4 столові ложки борошна;
  • 4 столові ложки майонезу;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком;
  • соняшникова олія для смаження котлет.

Дуже смачні рибні котлети: покроковий рецепт

Свіжу рибу (можна використовувати будь-яку) очищаємо від кісток, плавників і нарізаємо дрібними кубиками.

Ріпчасту цибулю очищуємо, миємо й нарізаємо як можна дрібніше.

У досить глибоку миску відправляємо рибне філе, вбиваємо свіжі курячі яйця, викладаємо подрібнену цибулю.

Висипаємо до решти інгредієнтів борошно (по рецепту), додаємо майонез.

Масу солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо ложкою до однорідності.

У сковорідку наливаємо достатню кількість олії, добре розігріваємо.

У гарячу олію викладаємо ложкою рибний фарш, смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Найніжніші рибні котлети подаємо з гарніром з картоплі або рису.

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...

Є секрети! Книга рецептів Як приготувати розсипчастий рис - хитрощі від шеф-кухаря

четвер, 30 жовтень 2025, 11:45

Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...