Дуже смачні рибні котлетки можна приготувати з будь-якої риби – вибирайте на свій смак, зазначають Патріоти України.
Ніжні і соковиті домашні котлети з риби відмінна страва для повсякденного і святкового столу. Котлети з минтая відмінна альтернатива м’ясних котлет: вони не менш апетитні, а крім цього, ще й корисні. Смачні рибні котлети подобаються абсолютно всім, їх їдять навіть діти, які рибу не люблять: адже в котлетах за цим рецептом рибний смак навіть не відчувається.
Свіжу рибу (можна використовувати будь-яку) очищаємо від кісток, плавників і нарізаємо дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю очищуємо, миємо й нарізаємо як можна дрібніше.
У досить глибоку миску відправляємо рибне філе, вбиваємо свіжі курячі яйця, викладаємо подрібнену цибулю.
Висипаємо до решти інгредієнтів борошно (по рецепту), додаємо майонез.
Масу солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо ложкою до однорідності.
У сковорідку наливаємо достатню кількість олії, добре розігріваємо.
У гарячу олію викладаємо ложкою рибний фарш, смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Найніжніші рибні котлети подаємо з гарніром з картоплі або рису.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...