Виходить воно пікантним, ніжним і шалено смачним. Його можна сміливо ставити для гостей в якості нарізки. Повірте, вони оцінять і на столі не залишиться жодного шматочка, зазначають Патріоти України.
Продукти, які необхідні:
На одну банку сала;
Часник сушений;
Чорний перець;
П'ять склянок води;
Один стакан солі;
Лист лавровий.
Починаємо готувати:
Воду з'єднайте з сіллю в каструлі і закип'ятіть, а після нехай охолоне розсіл.
Лавровий лист подрібніть і змішайте з чорним перцем і сухим часником в зручній тарілочці.
Поріжте сало на порційні шматочки і кожен обваляйте в суміші. Покладіть сало в стерильну банку і залийте розсолом.
Закрийте кришкою і залиште при кімнатних умовах на сім діб, а потім зберігайте в холодильній камері.
Сало підійде для цієї засолювання, як з прошарком, так і без нього. Також ви можете взяти будь-які спеції на свій смак, наприклад, гострий або запашний перець.
Подавати таке сало можна з особливим соусом, що складається з олії, оцту і чорного перцю. Можете ним полити сало або подати в соуснику.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...