Дуже смачно! Готуємо вдома легкий суп з м'ясними фрикадельками: Детальний рецепт на 30 хвилин

Варити суп з фрикадельками простіше простого. Найчастіше, якщо йдеться про легке "перше" з додаванням дрібної крупи або тонкої вермішелі, для приготування такого обіду вам знадобиться не більше 30 хвилин. А є й доволі апетитні супи, які взагалі готуються за 15 хвилин. Розповідаємо далі, як смачно пообідати гарячим і не витратити на це багато часу, передають Патріоти України.

Для приготування чотирьох порцій супу з фрикадельками зберіть наступні інгредієнти: м'ясний фарш (400 г), картоплю (500 г), моркву (200 г), цибулю (200 г), панірувальні сухарі (3 ст. ложки), часник (3 зубчики) , тонку вермішель або крупу, сіль, перець, лавровий лист - все це за смаком.

Як вариться легкий суп з м'ясними фрикадельками:

Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Додайте його до фаршу разом з сухарями, сіллю та спеціями. Ретельно все перемішайте. Сформуйте з фаршу маленький фрикадельки.

Очистіть моркву, натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть від лушпиння та дрібно наріжте. Промийте картоплю, очистіть і наріжте пластинками. Після цього обсмажте трохи цибулю та моркву на сковороді з рослинним маслом.

Закип'ятіть воду і додайте до неї картоплю. Далі - зажарку з цибулі та моркву. Ще через деякий час - фрикадельки. Краще викладати по одній, щоб вони не розвалилися у воді. Варіть близько 10 хвилин.

Додайте тоненьку вермішель і через хвилину спробуйте суп на смак. Можливо, потрібно буде додати сіль або перець. Після цього відварюємо до повної готовності ще 5 хвилин і можемо подавати на стіл.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...