Дуже смачно! Готуємо вдома легкий суп з м'ясними фрикадельками: Детальний рецепт на 30 хвилин

Варити суп з фрикадельками простіше простого. Найчастіше, якщо йдеться про легке "перше" з додаванням дрібної крупи або тонкої вермішелі, для приготування такого обіду вам знадобиться не більше 30 хвилин. А є й доволі апетитні супи, які взагалі готуються за 15 хвилин. Розповідаємо далі, як смачно пообідати гарячим і не витратити на це багато часу, передають Патріоти України.

Для приготування чотирьох порцій супу з фрикадельками зберіть наступні інгредієнти: м'ясний фарш (400 г), картоплю (500 г), моркву (200 г), цибулю (200 г), панірувальні сухарі (3 ст. ложки), часник (3 зубчики) , тонку вермішель або крупу, сіль, перець, лавровий лист - все це за смаком.

Як вариться легкий суп з м'ясними фрикадельками:

Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Додайте його до фаршу разом з сухарями, сіллю та спеціями. Ретельно все перемішайте. Сформуйте з фаршу маленький фрикадельки.

Очистіть моркву, натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть від лушпиння та дрібно наріжте. Промийте картоплю, очистіть і наріжте пластинками. Після цього обсмажте трохи цибулю та моркву на сковороді з рослинним маслом.

Закип'ятіть воду і додайте до неї картоплю. Далі - зажарку з цибулі та моркву. Ще через деякий час - фрикадельки. Краще викладати по одній, щоб вони не розвалилися у воді. Варіть близько 10 хвилин.

Додайте тоненьку вермішель і через хвилину спробуйте суп на смак. Можливо, потрібно буде додати сіль або перець. Після цього відварюємо до повної готовності ще 5 хвилин і можемо подавати на стіл.

Все просто! Як видалити зі сковороди жир, що сильно пригорів

понеділок, 9 червень 2025, 8:12

Якщо довго не мити брудну чавунну сковороду, то залишки їжі присохнуть і з’явиться важкий жирний наліт. Втім, ідеальну чистоту не гарантує навіть щоденне миття цього посуду. Справа в тому, що жир може сильно пригоріти і при одноразовому приготуванні їж...

Є секрет! Як зробити відварену картоплю смачнішою і ароматнішою

понеділок, 9 червень 2025, 7:10

Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв, передають Патріоти України. Все починається з нарізув...