Дуже смачно! Готуємо вдома легкий суп з м'ясними фрикадельками: Детальний рецепт на 30 хвилин

Варити суп з фрикадельками простіше простого. Найчастіше, якщо йдеться про легке "перше" з додаванням дрібної крупи або тонкої вермішелі, для приготування такого обіду вам знадобиться не більше 30 хвилин. А є й доволі апетитні супи, які взагалі готуються за 15 хвилин. Розповідаємо далі, як смачно пообідати гарячим і не витратити на це багато часу, передають Патріоти України.

Для приготування чотирьох порцій супу з фрикадельками зберіть наступні інгредієнти: м'ясний фарш (400 г), картоплю (500 г), моркву (200 г), цибулю (200 г), панірувальні сухарі (3 ст. ложки), часник (3 зубчики) , тонку вермішель або крупу, сіль, перець, лавровий лист - все це за смаком.

Як вариться легкий суп з м'ясними фрикадельками:

Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Додайте його до фаршу разом з сухарями, сіллю та спеціями. Ретельно все перемішайте. Сформуйте з фаршу маленький фрикадельки.

Очистіть моркву, натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть від лушпиння та дрібно наріжте. Промийте картоплю, очистіть і наріжте пластинками. Після цього обсмажте трохи цибулю та моркву на сковороді з рослинним маслом.

Закип'ятіть воду і додайте до неї картоплю. Далі - зажарку з цибулі та моркву. Ще через деякий час - фрикадельки. Краще викладати по одній, щоб вони не розвалилися у воді. Варіть близько 10 хвилин.

Додайте тоненьку вермішель і через хвилину спробуйте суп на смак. Можливо, потрібно буде додати сіль або перець. Після цього відварюємо до повної готовності ще 5 хвилин і можемо подавати на стіл.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...