Варити суп з фрикадельками простіше простого. Найчастіше, якщо йдеться про легке "перше" з додаванням дрібної крупи або тонкої вермішелі, для приготування такого обіду вам знадобиться не більше 30 хвилин. А є й доволі апетитні супи, які взагалі готуються за 15 хвилин. Розповідаємо далі, як смачно пообідати гарячим і не витратити на це багато часу, передають Патріоти України.
Для приготування чотирьох порцій супу з фрикадельками зберіть наступні інгредієнти: м'ясний фарш (400 г), картоплю (500 г), моркву (200 г), цибулю (200 г), панірувальні сухарі (3 ст. ложки), часник (3 зубчики) , тонку вермішель або крупу, сіль, перець, лавровий лист - все це за смаком.
Як вариться легкий суп з м'ясними фрикадельками:
Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Додайте його до фаршу разом з сухарями, сіллю та спеціями. Ретельно все перемішайте. Сформуйте з фаршу маленький фрикадельки.
Очистіть моркву, натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть від лушпиння та дрібно наріжте. Промийте картоплю, очистіть і наріжте пластинками. Після цього обсмажте трохи цибулю та моркву на сковороді з рослинним маслом.
Закип'ятіть воду і додайте до неї картоплю. Далі - зажарку з цибулі та моркву. Ще через деякий час - фрикадельки. Краще викладати по одній, щоб вони не розвалилися у воді. Варіть близько 10 хвилин.
Додайте тоненьку вермішель і через хвилину спробуйте суп на смак. Можливо, потрібно буде додати сіль або перець. Після цього відварюємо до повної готовності ще 5 хвилин і можемо подавати на стіл.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...