Дуже смачно і не нашкодить фігурі: Салат з курячим філе - можна їсти навіть вночі!

Поєднання продуктів дивовижне: пекінська капуста, корейська морквина і куряча грудка – ситно, легко, свіжо і яскраво, передають Патріоти України.

У статті є кілька рекомендацій: і чим замінити відварне м’ясо, і як зробити легку заправку – зверніть увагу.

Необхідні інгредієнти

  • пекінська капуста,
  • свіжий огірок,
  • морква по-корейськи,
  • відварене куряче філе,
  • зелень кропу і петрушки,
  • сіль і чорний перець,
  • насіння кунжуту,
  • сметана або майонез (або легка заправка).

Салат-знахідка з курячим філе: як правильно приготувати

Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою: товсті прожилки не використовуємо.

Свіжий огірок нарізаємо спочатку на слайси, а потім теж соломкою.

Дрібно ріжемо зелень: можете брати будь-яку, яка вам більше подобається.

Відварну курячу грудку розділяємо на волокна. Можна використовувати і куряче м’ясо для салатів.

Порада. Для салатів м’ясо необхідно варити не так, як для супу. Опускаємо грудку в уже киплячу воду, додаємо сіль і спеції, варимо не більше 20 хвилин. Охолоджуємо в бульйоні, потім тільки дістаємо.

Всі інгредієнти з’єднуємо в мисці, додаємо моркву по-корейськи: якщо вона дуже довга, розріжте на 2-3 частини.

Солимо, перчимо, заправляємо майонезом або сметаною, перемішуємо.

Викладаємо салат на блюдо і посипаємо насінням кунжуту.

Салат можна подавати до столу! Салат-знахідка з курячим філе, легкий і смачний, зробить ваше життя яскравим!

Готуйте його в будь-якій кількості: все одно піде зі столу моментально – ось побачите!

Такий салат зможе замінити вечерю або обід для тих, хто вирішив позбутися від зайвих кілограмів: і ситний, і апетитний – і неймовірно смачний. Смачного!

Такого ви точно не знали! Лайфхаки, як зі звичайної страви зробити кулінарний "шедевр"

неділя, 24 листопад 2024, 17:08

М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими:

Наслідки дуже сумні: Лікар попередив про небезпеку регулярного вживання червоного м’яса

неділя, 24 листопад 2024, 14:07

Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України. Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що що...