Поєднання продуктів дивовижне: пекінська капуста, корейська морквина і куряча грудка – ситно, легко, свіжо і яскраво, передають Патріоти України.
У статті є кілька рекомендацій: і чим замінити відварне м’ясо, і як зробити легку заправку – зверніть увагу.
Необхідні інгредієнти
Салат-знахідка з курячим філе: як правильно приготувати
Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою: товсті прожилки не використовуємо.
Свіжий огірок нарізаємо спочатку на слайси, а потім теж соломкою.
Дрібно ріжемо зелень: можете брати будь-яку, яка вам більше подобається.
Відварну курячу грудку розділяємо на волокна. Можна використовувати і куряче м’ясо для салатів.
Порада. Для салатів м’ясо необхідно варити не так, як для супу. Опускаємо грудку в уже киплячу воду, додаємо сіль і спеції, варимо не більше 20 хвилин. Охолоджуємо в бульйоні, потім тільки дістаємо.
Всі інгредієнти з’єднуємо в мисці, додаємо моркву по-корейськи: якщо вона дуже довга, розріжте на 2-3 частини.
Солимо, перчимо, заправляємо майонезом або сметаною, перемішуємо.
Викладаємо салат на блюдо і посипаємо насінням кунжуту.
Салат можна подавати до столу! Салат-знахідка з курячим філе, легкий і смачний, зробить ваше життя яскравим!
Готуйте його в будь-якій кількості: все одно піде зі столу моментально – ось побачите!
Такий салат зможе замінити вечерю або обід для тих, хто вирішив позбутися від зайвих кілограмів: і ситний, і апетитний – і неймовірно смачний. Смачного!
М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими:
Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України. Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що що...