Дуже смачно і не нашкодить фігурі: Салат з курячим філе - можна їсти навіть вночі!

Поєднання продуктів дивовижне: пекінська капуста, корейська морквина і куряча грудка – ситно, легко, свіжо і яскраво, передають Патріоти України.

У статті є кілька рекомендацій: і чим замінити відварне м’ясо, і як зробити легку заправку – зверніть увагу.

Необхідні інгредієнти

  • пекінська капуста,
  • свіжий огірок,
  • морква по-корейськи,
  • відварене куряче філе,
  • зелень кропу і петрушки,
  • сіль і чорний перець,
  • насіння кунжуту,
  • сметана або майонез (або легка заправка).

Салат-знахідка з курячим філе: як правильно приготувати

Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою: товсті прожилки не використовуємо.

Свіжий огірок нарізаємо спочатку на слайси, а потім теж соломкою.

Дрібно ріжемо зелень: можете брати будь-яку, яка вам більше подобається.

Відварну курячу грудку розділяємо на волокна. Можна використовувати і куряче м’ясо для салатів.

Порада. Для салатів м’ясо необхідно варити не так, як для супу. Опускаємо грудку в уже киплячу воду, додаємо сіль і спеції, варимо не більше 20 хвилин. Охолоджуємо в бульйоні, потім тільки дістаємо.

Всі інгредієнти з’єднуємо в мисці, додаємо моркву по-корейськи: якщо вона дуже довга, розріжте на 2-3 частини.

Солимо, перчимо, заправляємо майонезом або сметаною, перемішуємо.

Викладаємо салат на блюдо і посипаємо насінням кунжуту.

Салат можна подавати до столу! Салат-знахідка з курячим філе, легкий і смачний, зробить ваше життя яскравим!

Готуйте його в будь-якій кількості: все одно піде зі столу моментально – ось побачите!

Такий салат зможе замінити вечерю або обід для тих, хто вирішив позбутися від зайвих кілограмів: і ситний, і апетитний – і неймовірно смачний. Смачного!

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...