Жодне застілля не обходиться без ковбаси: молочна, ліверна, в'ялена - у кожної є свій прихильник. Але найкращим варіантом саме на свята буде приготувати домашню ковбасу. І зовсім не обов'язково крутити багато фаршу і возитись з багатоетапним приготуванням. Існує значно простіший варінт, зазначають Патріоти України.
Ідея приготування домашньої курячої ковбаси опублікована на сторінці alena_depo в Instagram.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:
1. Перший бульйон довести до кипіння та злити.
2. Знову поставити м'ясо на плиту, додати моркву, цибулю, часник.
3. Після того, як курка зварилась, подрібнити її в блендері.

4. Додати спеції, сік буряка, бульйон із желатином.
5. Викласти у пляшку і на добу залишити в холодильнику.
Міцні та щасливі стосунки будуються не на гучних жестах, а на щоденних дрібницях, які з часом стають звичкою. Психологи стверджують: саме ці прості дії найчастіше об’єднують пари на роки, передають Патріоти України. 1. Вони закінчують день разом Щасли...
Вершкове масло - базовий продукт на кухні, але саме з ним найчастіше трапляються розчарування. На полиці воно виглядає однаково, а вдома раптом виявляється без смаку чи з дивною консистенцією. Щоб не переплачувати за підробку, варто знати кілька прости...