Дуже смачно і просто! Домашня ковбаса, яку не треба запікати чи смажити - покроковий рецепт

Жодне застілля не обходиться без ковбаси: молочна, ліверна, в'ялена - у кожної є свій прихильник. Але найкращим варіантом саме на свята буде приготувати домашню ковбасу. І зовсім не обов'язково крутити багато фаршу і возитись з багатоетапним приготуванням. Існує значно простіший варінт, зазначають Патріоти України.

Ідея приготування домашньої курячої ковбаси опублікована на сторінці alena_depo в Instagram.

Інгредієнти:

  • курка – 600 г
  • бульйон – 200 мл
  • желатин – 30 г
  • часник – 3 зубчики
  • буряковий фреш – 20 мл
  • приправи: паприка, чорний перець та сіль по 2/3 ч. л.Інгредієнти:
  • ціла курка – 1,2 кг
  • цибуля – 1 шт.
  • біла частина зеленої цибулі
  • морква – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Перший бульйон довести до кипіння та злити.

2. Знову поставити м'ясо на плиту, додати моркву, цибулю, часник.

3. Після того, як курка зварилась, подрібнити її в блендері.

4. Додати спеції, сік буряка, бульйон із желатином.

5. Викласти у пляшку і на добу залишити в холодильнику.

Найгірший сніданок для вашого кишечника - продукти, яких краще уникати вранці

вівторок, 23 грудень 2025, 0:28

Сніданок визначає наш настрій, енергію та здоров’я кишечника. Але не всі ранкові страви однаково корисні, передають Патріоти України. Невеликі зміни у ранковому раціоні можуть значно покращити стан кишечника та загальне самопочуття. Не йдеться про повн...

Кардіолог шокував: Що вершкове масло робить із вашим тиском

вівторок, 23 грудень 2025, 0:07

Ви думали, що вершкове масло - безпечна насолода на сніданок чи у випічці? Лікарі б’ють на сполох: надлишок цього продукту може підвищувати кров’яний тиск та шкодити серцю, передають Патріоти України. Що відбувається: насичені жири у маслі зменшують ви...