Готувати свинячі реберця можна на грилі або в духовці. Якщо обрано другий варіант, то дуже смачним м'ясо виходить при подвійному запіканні: у фользі та під глазур'ю. Рецепт наводить Telegram-канал "Шеф-кухар", передають Патріоти України.
Свинячі ребра в духовці
Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Звісно, найкорисніша...
Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України. Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої ...