Дуже смачно і просто: Рецепт свинячих реберець у духовці з розмарином та гранатовим соком

Готувати свинячі реберця можна на грилі або в духовці. Якщо обрано другий варіант, то дуже смачним м'ясо виходить при подвійному запіканні: у фользі та під глазур'ю. Рецепт наводить Telegram-канал "Шеф-кухар", передають Патріоти України.

Свинячі ребра в духовці

Для посипання:
Перець чорний — 1 ч.л.;
Сіль — 1 ч.л.;
Сушений часник — 1 ч.л.;
Солодка паприка — 1 ч.л.;
Куркума — 1 ч.л.
Для глазурі:
Джем — 1 ст.л.;
Гранатовий сік — 100 мл;
Розмарин — 2 гілочки;
Куркума — 0,5 ч.л.
Приготування
Реберця необхідно натерти сумішшю спецій, обернути пергаментом і фольгою і поставити запікатися в духовку.
Приготувати глазур, змішавши інгредієнти та уваривши їх до стану сиропу.
На другому етапі запікання необхідно поставити в духовку ємність із водою, щоб м'ясо не пересохло. Пергамент і фольгу необхідно розвернути, реберця змастити глазур'ю і поставити додатково запікатися до появи золотавої скоринки.

Буде ідеальним! Як приготувати тісто для піци та пиріжків

субота, 26 квітень 2025, 12:09

Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...

Ця свинина під сиром тане в роті - кращого обіду чи вечері годі шукати

субота, 26 квітень 2025, 11:09

Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Починаємо з сиру. По...