Дуже смачно і швидко! Розкішна страва до вечері з м’яса з грибами

М’ясо з грибами - це класичне поєднання смаків. Плюс ароматна підлива і все, розкішна страва на обід або вечерю готова! Подавати її можна з будь-яким гарніром, з картоплею або макаронів. У будь-якому випадку вийде дуже смачне поєднання, передають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 2 цибулини
  • 400 грам печериць
  • 1 кілограм курячого філе
  • 1 солодкий перець
  • 4 зубчики часнику
  • 500 мілілітрів вершків
  • 1,5 чайні ложки солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • чорний перець
  • пів чайної ложки коріандру
  • мускатний горіх
  • пів чайної ложки хмелі-сунелі
  • пів чайної ложки паприки
  • пів чайної ложки куркуми
  • соняшникова олія
  • зелень

Покроковий процес приготування:

Цибулю чистимо і нарізаємо шматочками. Кладемо на сковорідку з олією, додаємо сіль, цукор і обсмажуємо 5 хвилин.

Печериці нарізаємо великими шматочками і додаємо до цибулі. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Потім обсмажуємо ще 5-7 хвилин і перекладаємо на тарілку.

Нарізаємо великими шматочками м’ясо і кладемо на сковороду. Додаємо сіль, мелений перець, коріандр, мускатний горіх, хмелі-сунелі і куркуму. Все перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо великими шматочками Додаємо до м’яса. Туди ж кладемо часник, гриби і вливаємо вершки. Готуємо під закритою кришкою 20 хвилин на середньому вогні. Потім присипаємо зеленню і подаємо до столу.

Всі проситимуть ще! Цей простий трюк перетворить кукурудзу на "зірку" вашого барбекю

четвер, 10 липень 2025, 19:05

Літній BBQ у самому розпалі, а класична кукурудза на качані вже набридла? Шеф-кухар Том Бейтмен поділився секретом, як зробити цей жовтий овоч набагато смачнішим і оригінальнішим - замість варіння наріжте качан "реберцями", приправте і обсмажте. Це лег...

Смак приємно вразить! Один інгредієнт зробить запечену рибу в духовці неймовірно смачною

четвер, 10 липень 2025, 11:14

Запечене філе тріски - популярна вечеря у багатьох родинах, адже готується швидко та просто. Але якщо ви хочете підняти її смак на новий рівень, достатньо додати лише один інгредієнт, передають Патріоти України. Відомий кулінарний блогер Rasa Malaysia ...