Дуже смачно і швидко! Розкішна страва до вечері з м’яса з грибами

М’ясо з грибами - це класичне поєднання смаків. Плюс ароматна підлива і все, розкішна страва на обід або вечерю готова! Подавати її можна з будь-яким гарніром, з картоплею або макаронів. У будь-якому випадку вийде дуже смачне поєднання, передають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 2 цибулини
  • 400 грам печериць
  • 1 кілограм курячого філе
  • 1 солодкий перець
  • 4 зубчики часнику
  • 500 мілілітрів вершків
  • 1,5 чайні ложки солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • чорний перець
  • пів чайної ложки коріандру
  • мускатний горіх
  • пів чайної ложки хмелі-сунелі
  • пів чайної ложки паприки
  • пів чайної ложки куркуми
  • соняшникова олія
  • зелень

Покроковий процес приготування:

Цибулю чистимо і нарізаємо шматочками. Кладемо на сковорідку з олією, додаємо сіль, цукор і обсмажуємо 5 хвилин.

Печериці нарізаємо великими шматочками і додаємо до цибулі. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Потім обсмажуємо ще 5-7 хвилин і перекладаємо на тарілку.

Нарізаємо великими шматочками м’ясо і кладемо на сковороду. Додаємо сіль, мелений перець, коріандр, мускатний горіх, хмелі-сунелі і куркуму. Все перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо великими шматочками Додаємо до м’яса. Туди ж кладемо часник, гриби і вливаємо вершки. Готуємо під закритою кришкою 20 хвилин на середньому вогні. Потім присипаємо зеленню і подаємо до столу.

Багато смачних котлет зі жмені фаршу - економний лайфхак на різні випадки життя

четвер, 26 січень 2023, 17:08

Будь-яка хороша господиня мріє досягнути того рівня, коли приготувати смачну й поживну страву вдається буквально "з нічого". Так вміли робити наші бабусі, коли не мали змоги дістати усі необхідні інгредієнти на ту чи іншу страву. На щастя, часи змінили...

Не робіть так! Ось які інгредієнти не можна додавати у борщ, щоб не зіпсувати смак

четвер, 26 січень 2023, 15:07

Червоний борщ - це традиційна та найбільш улюблена українська страва, яку готують з м`ясом, овочами, засмажкою, рідше - додають квасолю чи гриби, передають Патріоти України. У процесі приготування господині намагаються додати у страву якомога більше сп...