Дуже смачно і швидко! Розкішна страва до вечері з м’яса з грибами

М’ясо з грибами - це класичне поєднання смаків. Плюс ароматна підлива і все, розкішна страва на обід або вечерю готова! Подавати її можна з будь-яким гарніром, з картоплею або макаронів. У будь-якому випадку вийде дуже смачне поєднання, передають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 2 цибулини
  • 400 грам печериць
  • 1 кілограм курячого філе
  • 1 солодкий перець
  • 4 зубчики часнику
  • 500 мілілітрів вершків
  • 1,5 чайні ложки солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • чорний перець
  • пів чайної ложки коріандру
  • мускатний горіх
  • пів чайної ложки хмелі-сунелі
  • пів чайної ложки паприки
  • пів чайної ложки куркуми
  • соняшникова олія
  • зелень

Покроковий процес приготування:

Цибулю чистимо і нарізаємо шматочками. Кладемо на сковорідку з олією, додаємо сіль, цукор і обсмажуємо 5 хвилин.

Печериці нарізаємо великими шматочками і додаємо до цибулі. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Потім обсмажуємо ще 5-7 хвилин і перекладаємо на тарілку.

Нарізаємо великими шматочками м’ясо і кладемо на сковороду. Додаємо сіль, мелений перець, коріандр, мускатний горіх, хмелі-сунелі і куркуму. Все перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо великими шматочками Додаємо до м’яса. Туди ж кладемо часник, гриби і вливаємо вершки. Готуємо під закритою кришкою 20 хвилин на середньому вогні. Потім присипаємо зеленню і подаємо до столу.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...