Мабуть, серед картопляних страв деруни можна назвати однією з найпопулярніших, адже хрустка золотава скориночка мало кого може залишити байдужим Юлія Каранковська поділилася цим чудовим рецептом, за яким оладки із картоплі виходять ніжними та золотистими, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю добре помийте, почистьте і натріть на дрібній тертушці. Також почистьте цибулю і теж натріть. Тріть цибулю і картоплю по черзі — цей лайфхак не дасть картоплі завчасно потемніти.
Натерті овочі утворять багато соку, тому або відкиньте їх на сито, щоб сік трохи стік, або відтисніть руками. Додайте до картоплі і цибулі почавлений часник. Можна цей крок пропустити, якщо не любите його.Додайте у суміш яйця, борошно і спеції. Добре все перемішайте.
Розігрійте пательню, налийте на неї олію, стиште вогонь і починайте викладати ваші деруни. Для цього набирайте ложкою картопляну суміш і викладайте на сковорідку, формуючи круглу оладку. Коли вони стануть золотистого кольору, переверніть. Посмажте так решту картопляної суміші. Подавати деруни найкраще теплими і зі сметаною. Смачного!
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...