У ці котлети не треба молоти м’яса на фарш. Швиденько ножем порізати філе, додали декілька інгредієнтів і можна смажити. Виходять дуже смачні й соковиті котлети, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте філе дрібненькими кубиками, натріть на крупну тертку сир й додайте до нарізаного філе. Покладіть до м’яса й сиру всі інші інгредієнти й гарно все перемішайте.
Залиште на годину, щоб постояло, а якщо часу обмаль, то можна смажити зразу. Викладайте котлети ложкою на розігріту з олією сковорідку й обсмажуйте з двох сторін до рум’яної скоринки. Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...