
Чудовий рецепт холодної кави для тих, хто не уявляє свого ранку без неї, але гарячого пити не хоче, передають Патріоти України.
Фудблогер Farhan Maqsood показав, як зробити незвичну, але дуже смачну холодну каву з медом, яка зможе втамувати спрагу та збадьорити вас влітку. Всі інгредієнти додаються у рівній кількості.
Це солодка, повітряна та смачна кава, яку можна випити багато склянок за день.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...