
Такий спосіб приготування філе не тільки на вигляд цікавий, а й неймовірно смачний. Філе з апельсиновим соком та нотками часнику зі скоринкою сподобається кожному. Підійде для буденної та святкової вечері, передають Патріоти України.
Для приготування такого філе беремо:
На кожному філе робимо надрізи у вигляді сітки. Солимо та додаємо спеції на смак. Обвалюємо з обох сторін у борошні і викладаємо на сковорідку.
Сковорідка має бути добре розігріта, змащена олією. Додайте відразу поруч із м’ясом зубчики часники. Смажте на високому вогні під кришкою.
Переверніть на другу сторону і видавіть сік з одного апельсина відразу на м’ясо.
Філе буде карамельного кольору, ніжне та соковите.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....