Такий спосіб приготування філе не тільки на вигляд цікавий, а й неймовірно смачний. Філе з апельсиновим соком та нотками часнику зі скоринкою сподобається кожному. Підійде для буденної та святкової вечері, передають Патріоти України.
Для приготування такого філе беремо:
На кожному філе робимо надрізи у вигляді сітки. Солимо та додаємо спеції на смак. Обвалюємо з обох сторін у борошні і викладаємо на сковорідку.
Сковорідка має бути добре розігріта, змащена олією. Додайте відразу поруч із м’ясом зубчики часники. Смажте на високому вогні під кришкою.
Переверніть на другу сторону і видавіть сік з одного апельсина відразу на м’ясо.
Філе буде карамельного кольору, ніжне та соковите.
Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...
Пишні та ніжні сирники – чудовий варіант для сніданку. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна. При цьому вона чудово поєднується з різними добавками. Наприклад, до сирників можна покласти ягоди, фрукти, шоколад. Також їх можна полити різними со...