
Це не дуже дорога та економна страва. Рецепт
лінивих голубців економить час приготування, при цьому в результаті
виходить дуже поживна страва, яка за смаком мало чим відрізняється від
звичайних класичних голубців, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
- м'ясний фарш — 250 г;
- капуста — 250 г;
- рис — 100 г;
- яйця — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 головка;
- часник — 1 зубчик;
- вода — 1 склянка;
- сметана — 2 ст. л.;
- томатна паста — 1 ст. л.;
- перець чорний мелений, приправи;
- сіль.
Приготування
- Змішати
готовий м'ясний фарш, відварений до напівготовності рис, зажарку з
посіченої ріпчастої цибулі та тертої моркви. Дрібно порубати часник.
Білокачанну капусту також порубати та обшпарити. Усі інгредієнти
змішати, додати сире яйце, спеції, сіль — за смаком.
- Для
приготування соусу змішати томатну пасту, сметану. Суміш розбавити
водою, посолити, поперчити за смаком. Сформувати з маси котлети,
обваляти їх у борошні. Викласти на змащене деко. Полити отриманим
томатно-сметанним соусом та запекти ліниві голубці з м'ясного фаршу за
температури 170 градусів протягом пів години.
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...