Дуже смачно! Медовик за 30 хвилин: - ніхто і не подумає, що це десерт "на швидку руку"

Не завжди торт - це тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і сила-силенна посуду. Цей рецепт тому прямий доказ. Представляємо вашій увазі рецепт відмінного медовика, який сподобається кожному члену вашої родини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Такий швидкий в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну господиню, коли гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів, потрібна мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто ідеально для тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 100 г цукрового піску
  • 100 г меду
  • щіпка солі
  • 75 г вершкового масла
  • 180 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 500 г сметани
  • 75 г цукрової пудри
  • 20 г ванільного цукру

Починаємо процес:

  1. Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
  2. Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
  3. Тепер об'єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
  4. Потім беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером. Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
  5. Тепер беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до однорідності.
  6. Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові частини.
  7. Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
  8. Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
  9. Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!

Лише спробуйте! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 2 травень 2024, 15:14

Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...

От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

четвер, 2 травень 2024, 14:10

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...