Не завжди торт - це
тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і сила-силенна посуду. Цей рецепт тому прямий доказ. Представляємо вашій увазі рецепт
відмінного медовика, який сподобається кожному члену вашої родини,
інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Такий швидкий
в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну господиню, коли
гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів, потрібна
мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто ідеально для
тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик, готуйте і
насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти:
2 яйця
100 г цукрового піску
100 г меду
щіпка солі
75 г вершкового масла
180 г борошна
10 г розпушувача
500 г сметани
75 г цукрової пудри
20 г ванільного цукру
Починаємо процес:
Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
Тепер об'єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
Потім
беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером.
Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку,
попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Тепер
беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо
сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до
однорідності.
Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з
духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові
частини.
Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.
Щоб спекти смачні сирники, господині пробують замінити борошно манкою та зменшити кількість цукру у рецепті. Але цього не достатньо, передають Патріоти України. Набагато важливіше вибрати відповідний кисломолочний сир, який є основою для майбутньої стр...
Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...