Дуже смачно! Медовик за 30 хвилин: - ніхто і не подумає, що це десерт "на швидку руку"

Не завжди торт - це тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і сила-силенна посуду. Цей рецепт тому прямий доказ. Представляємо вашій увазі рецепт відмінного медовика, який сподобається кожному члену вашої родини, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Такий швидкий в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну господиню, коли гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів, потрібна мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто ідеально для тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 100 г цукрового піску
  • 100 г меду
  • щіпка солі
  • 75 г вершкового масла
  • 180 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 500 г сметани
  • 75 г цукрової пудри
  • 20 г ванільного цукру

Починаємо процес:

  1. Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
  2. Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
  3. Тепер об'єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
  4. Потім беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером. Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
  5. Тепер беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до однорідності.
  6. Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові частини.
  7. Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
  8. Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
  9. Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!

Якщо фарш для котлет вийшов занадто жирний - є інгредієнт, що врятує страву

середа, 17 серпень 2022, 11:13

Досить частою є ситуація, коли кулінар залишається незадоволений приготованим ним фаршем.Таке може статися в тому разі, якщо м'ясна основа виявилася занадто жирною, передають Патріоти України. Іноді жирність — це те, що якраз і потрібно від фаршу. Таке...

Тісто ніколи не буде пишним і повітряним, якщо допускати одну прикру помилку

середа, 17 серпень 2022, 10:12

Пісочне печиво повинне кришитися, медове - бути м’яким, як мед, а пироги, здоба і хліб - максимально пухкими. Всього цього домагаються за допомогою спеціальних інгредієнтів, передають Патріоти України.