Не завжди торт - це
тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і сила-силенна посуду. Цей рецепт тому прямий доказ. Представляємо вашій увазі рецепт
відмінного медовика, який сподобається кожному члену вашої родини,
інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Такий швидкий
в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну господиню, коли
гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів, потрібна
мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто ідеально для
тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик, готуйте і
насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти:
2 яйця
100 г цукрового піску
100 г меду
щіпка солі
75 г вершкового масла
180 г борошна
10 г розпушувача
500 г сметани
75 г цукрової пудри
20 г ванільного цукру
Починаємо процес:
Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
Тепер об'єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
Потім
беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером.
Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку,
попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Тепер
беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо
сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до
однорідності.
Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з
духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові
частини.
Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...